Cum să-ţi cureţi sinusurile în mai puţin de un minut

Cine suferă de sinuzită ştie cât de supărătoare pot fi durerile de sinusuri, atunci când aceste mici cavităţi sunt inflamate, din cauza secreţiilor abundente. Dar iată că o specialistă din Statele Unite a descoperit o metodă rapidă şi eficientă pentru curăţarea sinusurilor, în mai puţin de un minut.

separator
sinuzita_03_cbd864a343

Lisa DeStefano, asistentă în cadrul Universităţii din Michigan, secţia de osteopatie, recomandă următoarea procedură: „Împinge cu vârful limbii în cerul gurii, iar în timp ce faci acest lucru aplică presiune cu un deget, în zona din mijlocul frunţii, dintre sprâncene. Ţine degetul apăsat şi limba în cerul gurii 20-30 de secunde şi vei simţi cum sinusurile tale încep să se cureţe”, a declarat DeStefano pentru portalul livingtraditionally.com.

Conform specialistei, această metodă stimulează curăţarea rapidă a sinusurilor, deşi nu este o soluţie pentru cei care suferă de sinuzită cronică, în stare avansată. Dacă infecţia este gravă, trebuie să mergi cât mai repede la medic, deoarece sinuzita netratată se cronicizează şi este foarte greu de vindecat.

Sursa

O interpretă de la noi s-a căsătorit. Soțul este cu 30 de ani mai în vârstă!
Articolul anterior
Video. Miss Moldova 2014, cică, știe mai bine engleza decât precedenta!
Articolul următor
Alte articole interesante