Cum scapi de tusea uscată

w560xh316_tuse1Tusea seacă, uscată sau iritativă este un simptom deosebit de chinuitor şi obositor. Este cauzată de o infecţie a tractului respirator superior (nas şi gât), cum ar fi răceala sau gripa. Alteori este un semn de debut al bronşitei sau pneumoniei. De obicei, noaptea se declanşează accesele de tuse sau atunci când persoana bolnavă se află într-o încăperea încălzită.

w560xh316_bronsitaSpre deosebire de tusea umedă, acest tip de tuse nu este provocat de secreţiile (fluidele) pe care organismul încearcă să le elimine, ci de un proces inflamator ale căilor respiratorii.  De aceea, şi tratamentul trebuie să fie deferit. Pentru tusea uscată şi chinuitoare se recomandă medicaţia antitusivă, pe când pentru tusea productivă este prescrisă medicaţia fluidifiantă, expectorantă. Citeşte despre tusea umedă aici.

823.jpgAstfel, în cazul tusei uscate se recomandă diminuarea reflexului de tuse, pentru a nu irita căile respiratorii şi mai mult. Pentru a trata o tuse care are ca punct de plecare laringele, foloseşte un antitusiv cum ar fi Tuseladin, produs de compania farmaceutică Eurofarmaco.

Tuseladin, (ingredientul activ oxeladin) acţionează rapid în accesele de tuse şi normalizează respiraţia. Acest preparat este utilizat în cazul inflamaţiei traheei, bronşitei acute, pneumoniei, precum şi în cazul unei tuse uscate şi chinuitoare.

TuseladinComparativ cu alte medicamente antitusive, Tuseladin are următoarele avantaje:
• acţionează numai la sursa tusei;
• nu inhibă alte funcţii vitale;
• reduce severitatea în cazul dispneei (greutate în respirație datorită mai ales unor boli cardiace sau respiratorii);
• nu produce dependenţă şi nu are efecte secundare.

De asemenea, este important faptul că Tuseladin poate fi folosit atât de adulți, cât şi de și copii.
Tuseladin – este un medicament eficient, care oferă un tratament sigur pentru pacienţii cu boli respiratorii acute și cronice, care sunt însoțite de o tuse uscată şi iritantă.

eurofarmacoICS Eurofarmaco SA
MD – 2023, Republica Moldova
Chișinău, str. Vadul lui Voda, 2
Tel.: (+373 22) 44 99 69
Fax:(+373 22) 49 76 20
E-mail: office@eurofarmaco.md
Web: www.eurofarmaco.md

Au trecut testul la rezistenţă musculară!
Articolul anterior
Hai să-l susținem pe Evgheni Hudorojcov!
Articolul următor
Alte articole interesante