Cum tratezi tusea umedă?

Odată cu scăderea temperaturilor de afară sistemului nostru imunitar este pus la încercare. Organismul trebuie să facă faţă infecţiilor virale care de cele mai multe ori culminează cu accese de tuse insuportabile.

separator
tusea-1

În timpul acceselor de tuse nivelul de oxigenare a organismului scade, afectând negativ creierul și nu numai. Tusea irită căile respiratorii și scade sistemul imunitar, provocând accese și mai mari.

244655-tuseCrizele de tuse se pot declanșa oriunde, în timpul unei discuții, în transport și nu este tocmai grațios ”aruncatul” cu microbi și secreții. Este un reflex al organismului pe care cu greu îl poți stăpâni. De aceea, tusea trebuie tratată corespunzător. În primul rând, nu lua medicamente la întâmplare. Piaţa farmaceutică este plină de preparate antitusive. Dar a lua un tratament fără a determina natura şi originea tusei este inutil.

Există două tipuri de tuse: uscată și umedă. Ea poate fi acută, cu durată de câteva zile sau cronică, cu durată de câteva săptămâni.

Cum tratezi tusea umedă?

eurofarmaco121010_1Tusea umedă, de obicei, este însoțită de secreţii şi mucus (fluide) aflate la nivelul tractului respirator inferior (trahee şi plămâni). Ea contribuie, practic, la eliminarea lichidului din tractul respirator inferior. Prin urmare, preparatul care ne ajută să scăpăm de tusea expectorantă, facilitează eliminarea mucusului. Unul din medicamentele indicate în tratarea tusei umede este Mucocistin produs de compania farmaceutică Eurofarmaco.

Avantajul acestui produs este faptul că are acţiune dublă de mucolitic şi expectorant. Adică diluează fluidele, ceea ce face eliminarea mai rapidă şi uşoară a secreţiilor. Mai mult decât atât, numeroase studii clinice au arătat că substanţa activă din preparatul Mucocistin este mult mai eficientă decât alte mucolitice. În plus, reduce procesul inflamator şi regenerează mucoasa.

Cough-300x200Mucocistin este prezentat în două forme: sirop şi capsule. Important este faptul că siropul nu conţine coloranţi şi nu provoacă alergie.

Timp de mai mulţi ani Mucocistin a fost utilizat cu succes în tratamentul bronșitei acute și cronice, pneumonie și alte boli respiratorii.

eurofarmacoICS Eurofarmaco SA
MD – 2023, Republica Moldova
Chișinău, str. Vadul lui Voda, 2
Tel.: (+373 22) 44 99 69
Fax:(+373 22) 49 76 20
E-mail: office@eurofarmaco.md
Web: www.eurofarmaco.md

Loredana și Anda Adam șochează!
Articolul anterior
Ștefan Bănică are o nouă relație
Articolul următor
Alte articole interesante