De câte ori trebuie să faci sex ca să rămâi gravidă

O activitate sexuală cu o frecvenţă slabă este un motiv comun pentru care multe cupluri nu reuşesc să conceapa un copil în primele luni după ce şi-au propus acest lucru. Ca să îţi creşti şansele de a rămâne gravidă, este bine să faci sex în zilele de dinaintea ovulaţiei.

separator

646x404Cum nu este mereu uşor să ştii când ovulezi, se sugerează că este bine să faci sex de 3 ori pe săptămână pe durata ciclului menstrual. Acest lucru va creşte şansele ca o cantitate suficientă de spermă să fie prezentă în trompele uterine şi să aştepte acolo eliberarea ovulului din ovar.

Mai mult decât atât, cercetătorii australieni condusi de Dr.Greening, specialst în endocrinologie reproductivă şi fertilitate, au descoperit că ejacularea zilnică creşte substanţial calitatea genetică a spermei, fără ca reducerea ei cantitativă să diminueze şansele de fertilitate masculină.

Acest studiu sugerează ca cuplurile să facă sex în fiecare zi din acea săptămână înainte ca partenera să ovuleze, ca să se atingă concepţia cu o calitate crescută a spermei.

Ei au mai descoperit că, deşi o ejaculare frecventă scade cantitatea de spermă şi concentraţia ei, nu este afectată motilitatea (mobilitatea) spermatozoizilor şi că aceasta chiar a crescut, încet, dar semnificativ.

În concluzie, studiile arată că bărbaţii joaca un rol mai mare în fertilitatea cuplului decât se ştia înainte, iar frecvenţa de ejaculare este foarte importantă ca să crească calitatea spermei, în special pe măsură ce bărbaţii avansează în vârstă.

sursa

Topul celor mai controversate jucării pentru copii!
Articolul anterior
Cutremurător! Acest bărbat este plătit pentru relaţii sexuale cu fetiţe minore!
Articolul următor
Alte articole interesante