Detoxifierea de primăvară – necesară organismului!

Natalia Bragu_a  (1)

Natalia Braguța,
Medic hepatolog – gastrolog

Deoarece îngerăm zilnic alimente ce conțin diverse adaosuri alimentare și alte substanțe toxice, organismul nostru are nevoie de o cură de detoxifiere.

Aceasta presupune eliminarea toxinelor care acționează negativ asupra sănătății noastre. În plus, dacă te-ai decis să scapi de câteva kilograme și să-ți modelezi silueta, îți va fi foarte greu să obții rezultate fără să faci ”zilele de detoxofiere”. Deoarece, rezidurile blocate în colon putrezesc și devin un focar de toxine, inclusiv acestea nu permit asimilarea nutrienților necesari din alimentele bune și în concluzie sănătatea ta și forma ideală la care visezi sunt departe de a fi reale.

11

Unul dintre cele mai populare și eficiente produse de detoxifiere este NORMOPONDEROL. Acesta este indicat pentru detoxifierea colonului și stimularea funcției excretorii a intestinului.

24918ceaiuri-1Multe persoane suferă de constipație, care îngreunează procesul de slăbire. Cum sa scapi de această problemă neplăcută și, în același timp, să pierzi câteva kilograme în plus? Este posibil datorită produsului NORMOPONDEROL – cu efect laxativ, diuretic și care stimulează secrețiea bilei.

detoxifiereAstfel, utilizând  NORMOPONDEROL are loc detoxifierea întregului  organism prin eliminarea substanțelor blocate în organism. Ceea ce duce la pierderi  semnificative în greutate. Acest proces este indolor pentru organism și provoacă, de asemenea, un efect rapid de recuperare. Este un produs inofensiv, deoarece este compus din substanțe active din scoarță de crușin, mesteacăn, traista-ciobanului, cicoare,  păpădie și ulei volatil de fenicul. Prin urmare, tratamentul cu NORMOPONDEROL se repetă  de 3-4 ori pe an timp de 14 zile, câte 3 comprimate pe seară (pacienți cu greutate mai mică de 70 kg), sau 4 comprimate (pacienți cu greutate mai mare de 70 kg).

Pliant exterior-final (1)

Acesta este un produs oferit de compania PLANTAVOREL, care pe lângă NORMOPONDEROL are o  serie de medicamente bazate pe principii active din plante naturale și extracte de plante din fructe, legume și cereale, atât pentru pacienți, cât și pentru oameni sănătoși. Aceste produse ajută în prevenirea și tratamentul multor boli. Spre deosebire de analogi sintetici, produsele PLANTAVOREL sunt non-toxice și nu au efecte secundare.

Slăbește sănătos cu NORMOPONDEROL!

ElodyElody

Call-center: 022 46-18-18

Lolita Milyavskaya s-a autoproclamat icoana gay-lor! Află de ce?
Articolul anterior
Căsătorită cu cinci fraţi: “Mă culc cu ei pe rând”!
Articolul următor
Alte articole interesante