Elimină toxinele din organism pe cale naturală

Detoxificarea organismului este cea mai simplă metodă prin care se pot elimina toxinele acumulate şi se pot pierde câteva kilograme în plus. Chiar dacă organismul are un sistem excretor bine pus la punct de eliminare a toxinelor, astăzi, acesta nu mai fac faţă excesului de substanţe dăunătoare provenite din mâncare, apă şi aer. Iar curăţarea colonului, numit şi „groapa de gunoi” a organismului, este egală cu o detoxificare totală a întregului organism. 

separator
Dextoxifiere

Atunci când materiile toxice aflate în interior nu sunt eliminate, acestea încep să se descompună provocând apariţia paraziţilor, a constipaţiei, a sindromului de colon iritabil, a durerilor de stomac sau chiar a cancerului. Iar intoxicarea organismului mai poate avea şi alte repercusiuni, precum imunitate scăzută, stare de slăbiciune, dureri de cap, insomnii, acnee, oboseală cronică, constipaţie şi obezitate.

Cum să scapi de aceste probleme neplăcute şi în acelaşi timp să pierzi câteva kilograme în plus?

Există diverse metode, dar unul din cele mai populare produse pe bază naturală pentru detoxifierea colonului şi stimularea funcţiei excretorii a intestinului este NORMOPONDEROL.

panou Normoponderol (1)

Acesta nu numai că stimulează funcțiile excretorii a organismului, dar, de asemenea, elimină produsele finale ale metabolismului, absoarbe o cantitate mare de lichide, are un efect laxativ şi detoxifiant, efect diuretic și de stimulare a secreţiei bilei.

Normoponderol  elimină substanţele stagnate în organism, care, după cum știi, duc la pierderi  semnificative în greutate. Acest proces este nedureros pentru organism şi provoacă, de asemenea un efect rapid de recuperare.

NORMOPONDEROL este un produs inofensiv, deoarece este compus din substanțe active: scoarţă de cruşin, mesteacăn, traista-ciobanului, cicoare, păpădie şi ulei volatile de fenicul.

148-Detoxifierea-organismului--cand-si-de-ce-este-necesara

Este produs de către compania  PLANTAVOREL care de peste 150 de ani încearcă să ia tot cei este mai bun din natură.

PLANTAVOREL reprezintă o serie de medicamente bazate pe principii active din plante naturale şi extracte de plante din fructe, legume și cereale, atât pentru pacienți, cât şi pentru oameni sănătoși. Aceste produse ajută în prevenirea și tratamentul multor boli. Spre deosebire de analogi sintetici produsele PLANTAVOREL sunt non-toxice şi nu au efecte secundare.

Plantavorel

Adrian Ursu, prins și cântărit în plină stradă!
Articolul anterior
Te crezi femeie seducătoare? Vezi ce spun astrele despre tine!
Articolul următor
Alte articole interesante