Eşti dependent de tutun? Iată băutura care reduce nicotina din organism

Medicii recomandă insistent ceaiul verde pentru oamenii care sunt dependenţi de nicotină. Ceaiul verde ajută la eliminarea treptată a substanţelor nocive acumulate în organism de la ţigări.

separator
s560x316_fumat1

O echipă din Arizona a studiat competenţele de restaurare de ceai verde pe celulele afectate de fumat şi de capacitatea sa de a preveni cancerul.

Studiul a implicat 100 de fumatori. Timp de patru luni aceştea în fiecare zi au băut cel puţin patru ceşti de ceai verde sau negru.

Fumătorii care au băut ceai verde au avut o reducere de 31% a unui compus ce duce la apariţia cancerului. Pentru cei care au băut ceai negru, nu a fost nici o schimbare.

Rezultatele acestui lucru şi studiile similare au arăta că ceaiul verde reduce stresul oxidativ la fumători în organism – un dezechilibru care este implicat în dezvoltarea anumitor boli, în special cancer, şi conduce la o schimbare în funcţionarea normală a celulelor şi chiar la moarte.

Mai mult, persoanele care beau ceai verde, sunt mai rezistente la bolile infecţioase. În plus, ceaiul verde ajută la descărcarea de gestiune de metale grele din organism.

Sursa

Arsenie s-a stabilit în Spania! Interpretul rupe topurile de acolo!
Articolul anterior
Un rocker din Norvegia cântă “Dragostea din Tei”!
Articolul următor
Alte articole interesante