Frunzele de varză fac minuni! Vezi când le poţi aplica

Folosite pentru uz extern, frunzele de varză acţionează precum un magnet: îţi iau durerea cu mâna! Varza este un aliment deosebit, dar are şi numeroase aplicaţii terapeutice.

separator

Durerile de cap

Dacă suferi de dureri de cap insuportabile, nu este exclus ca ele să se datoreze unor afecţiuni oculare. Totuşi, de cele mai multe ori durerile de cap sunt o consecinţă a stresului şi a oboselii, caz în care aplicarea de foi de varză pe tâmple şi pe creştetul capului poate face adevarate minuni. Pune pe cap o şapcă sau o caciulă pentru a fixa frunzele pe poziţie.

Durerile de la alăptare

Pentru femeile care alaptează, aplicarea de foi de varză pe sânii dureroşi poate calma rapid problemele. Aplicaţiile se recomandă atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii.

Umflăturile şi edemele datorate traumelor

Dacă te loveşti la mână sau la picior şi locul lezat începe să se umfle, înfăşoară zona cu foi de varză proaspete şi înfăşoară-te strâns cu un bandaj. Acelaşi procedeu se recomandă pentru loviturile la glezna sau pentru calmarea umflăturilor picioarelor. Pentru rezultate optime, menţine împachetările peste noapte.

Sursa

Preferinţele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii. Vezi ce-i plăcea lui Ceaușescu și Hitler
Articolul anterior
Natalia Moraru folosește un scrub pentru a arăta bine. Iată cum se face!
Articolul următor
Alte articole interesante