Ia acest preparat, dacă urmezi un tratament cu antibiotice!

În sezonul rece imunitatea ne este pusă la încercare. Din păcate, uneori suntem nevoiţi să tratăm infecţiile respiratorii cu antibiotice. Când sunt utilizate corect, antibioticele îşi fac efectul şi pot trata chiar şi infecţii cu bacterii care ar putea fi, uneori, letale, cum ar fi pneumonia. Totuşi, nu trebuie să foloseşti antibioticele în exces, ci doar la indicaţia medicului.

separator
raceala-gripa_01_85d8339c07

În majoritatea cazurilor, folosirea antibioticelor duc la apariţia diareei, care se asociază cu o tulburare temporară a compoziţiei microflorei intestinale.

lacto-g2Astfel, echilibrul normal dintre bacteriile bune şi cele rele din intestin este perturbat. Atunci când în microflora intestinală există un dezechilibru, simptomele neplăcute nu se lasă întârziate, şi anume: diaree, balonări, absorbţie încetinită a unor elemente importante, care în final duce la infecţii intestinale. Pentru a evita diareea, se recomanda administrarea de suplimente care conţine probiotice (bacterii sănătoase) de trei ori pe zi, în timpul tratamentului cu antibiotic.

Vestea bună este, că azi sunt produse cu conţinut de bacterii folositoare, care ajută la normalizarea microflorei intestinale, astfel contribuind la întărirea imunităţii.

Pentru o funcţionare bună, laboratorul nostru intestinal are nevoie de pre- biotice şi pro- biotice. Cele mai întâlnite tipuri de pro-biotice sânt lacto- și bifidobacteriile, iar pre-bioticele necesare sunt fructooligozaharide. Preparatul Lacto-G, le are pe toate cele necesare. Bacteriile acidolactice din componenţa lui restabilesc şi menţin echilibrul fiziologic al microflorei intestinale, creează condiţii nefavorabile pentru multiplicarea și activitatea microorganismelor patogene, iar prezenţa fructooligozaharidelor face ca restabilirea florei intestinale să fie rapidă. Alt avantaj al acestui produs este că lactobacteriile conţinute în el sunt acidorezistente şi nu se distrug în stomac sub influenţa sucului gastric, şi ajung nemodificate şi puternice în intestine, la “ locul lor de muncă”.

Lacto-G (1)

Lacto-G poate fi administrat concomitent cu antibioticele, şi astfel să prevină afectarea microflorei intestinale. Fiind folosit şi la copii chiar din primul an de viaţă.

Lacto-G ajută rapid şi eficient la normalizarea funcţiei de absorbţie, şi funcţiei de barieră a intestinelor. Pentru mai multe detalii întrebaţi medicul Dvs de familie.

Eficacitatea terapeutică a preparatului „Lacto- G” în tratamentul bolii diareice acute la copii a fost demonstrată!

Preparatul Lacto-G conține atât probiotice, cât și prebiotice – fructooligozaharide.

Este demonstrat că multe tipuri de probiotice inhibă creșterea și activitatea bacteriilor patogene din intestine (Salmonella, Shigella, E.coli, Vibrio cholerae) și posedă efect imunomodulator. Diminuează pH-ul intestinal, îmbunătățesc funcția de barieră a mucoasei intestinului, condiționează eliberarea de metaboliți toxici.

Studiile efectuate demonstrează că probioticele reduc frecvența și durata diareii acute.

GMPȘos. Hîncești 43, of. 303
Tel. 22859630, fax. 22859631
www.gmp.ge

Ce te așteaptă în 2015 în funcție de zodie!
Articolul anterior
Evghenii Hudorojcov a creat două colecții de rochii pentru Sărbători!
Articolul următor
Alte articole interesante