Livrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!

De astăzi a fost lansat serviciul LIVRAREA Uleiului din Semințe de Struguri la domiciliu, fără taxe suplimentare. Pe lângă acest minunat produs, poți să comanzi și alte produse Vegetal-ORG, precum pâine cu adaos de praf din semințe de struguri, biscuiți din praf de semințe de struguri, uleiul din semințe de dovleac.

separator
Livrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!

Dacă încă nu ai încercat uleiul din sâmburi de struguri, ar trebui să afli beneficiile lui uimitoare pentru organism. Acesta este unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, ce contribuie la menținerea elasticității vaselor de sânge și la scăderea nivelului colesterolului. De asemenea, acest ulei previne hipertensiunea arterială, protejează sistemul circulator și mărește capacitatea de rezistență a sistemului imunitar.

Uleiul din seminţe de struguri presat la rece (spre deosebire de cel obţinut prin extracţie cu solvent, care îşi pierde substanţele lui Livrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!active la separare şi rafinare) este o sursă bogată de antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali. Unul din ei este acidul linoleic, care are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular şi imunitar. Uleiul presat la rece este de culoare gălbuie, gabenă – brună sau galbenă-verzuie cu gust plăcut, asemănător uleiului din măsline. Se utilizează atât intern, cât şi extern. În bucătărie este indicat la prepararea salatelor, sosurilor şi diferitor bucate, care nu necesită prelucrare termică.

Doza zilnică este de 25-45 grame, adică, 2-4 linguri.

Folosirea zilnică contribuie la prevenirea:

  • Maladiilor cardiovasculare, menţinând tinereţea şi elasticitatea vaselor şi împiedicând apariţia proceselor degenerative, cum ar fi varicele, hemoroizii etc.;
  • Ischemiei cardiac şi hipertensiunii arteriale;
  • Diferitor tumori, împiedicând formarea chisturilor ovariene, fibroamelor uterine, adenoamelor şi adenofibroamelor mamare;
  • Îmbătrânirii, prelungind tinereţea biologic şi previnind Alzheimerul, artrita reumatoida etc.;
  • Creşterii nivelului de colesterol în sânge (s-a constatat că consumul zilnic a 43 grame de ulei reduce valoarea colesterolului cu 15,6% în numai 3 săptămâni);
  • Infecţiilor şi alergiilor prin blocarea enzimelor care produc histamine.

Masajul cu utilizarea uleiului din seminţe de struguri este indicat încazurile pielii uscate: acidul linoleic reduce pierderea de apă şi restabileşte elasticitatea pielii, menţinând-o hidratată şi împiedicând formarea ridurilor.

Livrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!

Întărește sistemul imunitar

Uleiul din sâmburi de struguri conține cupru, seleniu, zinc, vitamina C, substanțe ce stimulează funcționarea sistemului imunitar.

Îmbunătăţeşte vederea

Acest tip de ulei face ca vasele de sânge din ochi să funcţioneze mai eficient. Cura cu acest ulei se recomandă persoanelor cu tulburări de vedere datorate vârstei sau din cauza unor probleme circulatorii.

Protejează inima

Uleiul din sâmburi de struguri previne apariţia tulburărilor circulatorii, cum ar fi hipertensiune arterială şi tensiune arterială oscilantă. Persoanele care consumă frecvent carne și grăsimi rele trebuie să folosească  două linguri de ulei din semințe de struguri pe zi.

Livrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!

Reduce durerile articulare

Oamenii de știință au descoperit că acest ulei previne afecțiunile reumatice. Bolnavii de artrită, care au introdus în dietă acest ulei, au constatat o reducere a durerilor datorate inflamaţiilor. Cura a avut efecte foarte bune după ce aceştia au consumat zilnic câte 30 ml de ulei, timp de două-trei luni.

Apără de boala AlzheimerLivrare gratuită la domiciliu a uleiului din sâmburi de struguri!

Substanţele antioxidante din sâmburii de strugure opresc procesele degenerative ce afectează creierul. Studiile pe această temă demonstrează că dieta cu acest ulei este un antidot eficient împotriva Alzheimerului.

Livrarea uleiului din sâmburi este absolut gratuită și se face la domiciliu sau la oficiu (doar în or. Chișinău)!

Date de contact:

Tel. 078 19 19 19

A cheltuit peste 10.000 de dolari și a intrat în finala națională Eurovision!
Articolul anterior
Cum încearcă Janna Friske să uite de boală
Articolul următor
Alte articole interesante