Medicii au rămas şocaţi după ce i-au scos implanturile din sâni!

Femeia a început să adauge în greutate în afara unui motiv evident, iar medicii nu au putut stabili cauza îmbolnăvirii  până când nu i-au extras acesteia implanturile din glandele mamare.

separator

hqdefault

Ana Zigenhorn, din Florida, nu îşi putea da seama din ce cauză adaugă continuu în greutate de mai bine de cinci ani de zile, în condiţiile în care aceasta a fost tot timpul o mamă sănătoasă, avea doi copii şi niciodată nu a suferit de exces în greutate.

Chiar dacă între timp a vizitat mai mulți medici, femeii nu i-a putut fi diganosticată din start suferinţa. Ana avea senzație de arsură, durere și erupţii pe tot corpul, ea dezvoltase rapid artrită, lupus eritematos sistemic  şi tulburări ale glandei tiroide.

Medicii nu au putut stabili cauza îmbolnăvirii pâna când nu au extras implanturile de silicon din sânii femeii şi au depistat că aceştia erau îmbâcsiţi de mucegai. Dr. Susan Kolb a rămas şocat de ceea ce a văzut!

După ce medicii au eliminat implanturile, starea de sănătate a femeii a început să se amelioreze în mod evident. Medici susţin că o femeie nu ar trebui să stea cu aceleaşi implanturi mai mult de 8-10 ani.

Mai jos, imagini video cu implanturile, pe care femeia le-a suprins cu ajutorul telefonului mobil:

Elena Gheorghe nu mai e roșcată. Schimbare radicală de look!
Articolul anterior
Secretul care o menține în formă pe Sarah Jessica Parker!
Articolul următor
Alte articole interesante