Medicii de top din Moldova, reuniţi de o companie farmaceutică franceză

Reprezentanţa companiei LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL în Republica Moldova şi-a sărbătorit 20 de ani de activitate. Această companie face parte din grupul industrial francez Innothera Group, care are 102 de ani de activitate şi este prezentă în peste 100 de ţări în lume.

separator
IMG_9930

Innothera Group este o afacere de familie înfiinţată de Rene Chantereau, ulterior dezvoltată de ginerele său Bernard Gobet şi condusă în prezent de nepotul fondatorului, Arnaud Gobet, care a venit pentru prima dată în Republica Moldova.

_MG_9903

“Echipa din Moldova este mica, dar foarte productivă. Aceasta a înregistrat o creştere frumoasă pe parcursul a 20 de ani de activitate, plasându-se pe locul 25 în topul ţărilor în care produsele Innotera Group sunt vândute. Ne bucurăm de succesul colegilor noştri şi îi felicităm cu această ocazie.”, a spus Preşedintele Innothera Group, Arnaud Gobet.

_MG_9896

 

_MG_9844
_MG_9853
 
_MG_9861

Romeo Sambriţchi, directorul reprezentanţei LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL din ţara noastră, este primul care a crezut în eficienţa şi calitatea produselor franceze şi consideră că o ţară mică precum Moldova merită să fie tratată la nivel european.

_MG_9872

Astfel, timp de 20 de ani, Romeo Sambriţchi s-a dedicat dezvoltării acestei companii.

“Desigur, orice început este greu, dar am reuşit pe parcursul anilor să înregistrăm o creştere remarcabilă, datorită calităţii produselor şi implicării angajaţilor. Chiar dacă suntem puţini la număr, eficienţa, devotamentul şi responsabilitatea fiecărui angajat a contribuit la dezvoltarea acestei companii.”

_MG_9876
 
_MG_9881
 
_MG_9883

Despre calitatea şi eficienţa produselor în tratarea diverselor maladii au vorbit şi medicii prezenţi la eveniment.

Compania LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL cuprinde o listă de produselor farmaceutice prevăzute pentru tratarea diverselor afecţiuni: Atrican, Bactox suspensie, Dermobacter (antiseptic), Helmintox comprimate, Ideos, Polygynax , Polygynax Virgo, Sympathyl, Tot’hema, Pharmatex comprimate vaginale Nr.12, Pharmatex ovule vaginale, Pharmatex capsule vaginale, Pharmatex crema vaginala, Phlebodia, Fluditec sirop, Inoclim, Innotex prezervative, BB Test – test pentru determinarea sarcinii.

_MG_9848Printre invitaţi s-au numărat şi Managerul companiei Innothera Group zona CSI – Stéphane Crespel şi Sales manager – Ashkhen Beauvoir.

După cuvintele de felicitare adresate reprezentanţilor companiei LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL, cei prezenți la eveniment au fost invitaţi la o cupă de şampanie, pentru a sărbători într-o atmosferă relaxantă cei 20 de ani de activitate.

_MG_9846
 
_MG_9850 _MG_9914 _MG_9919 _MG_9924 _MG_9925

INNOTECH – sănătate pentru toţi, în fiecare zi!

LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France

Nu a mai apelat până acum la un make-up artist. E de nerecunoscut!
Articolul anterior
Telenovela de la JurnalTV. Primul Episod!
Articolul următor
Alte articole interesante