Menopauza îţi dă bătăi de cap? Iată soluţia…

Menopauza este perioada fiziologică din viaţa oricărei femei ce poate fi adesea însoţită de simptome destul de neplăcute, care să afecteze calitatea vieţii. Pentru a ameliora simptomele, dar şi complicaţiile ce pot însoţi menopauza, specialiştii recomandă preparatele medicamentoase de origine vegetală ca soluţie alternativă la terapia de substituţie hormonală.

separator
10578268_10204971424387516_1006644108_n

Aproximativ 60-85% dintre femeile aflate la vârsta menopauzei suferă de sindromul climacteric.
Medicamentele de primă elecţie administrate pentru ameliorarea simptomelor sindromului climacteric sunt terapia prin substituţie hormonală (TSH). Multe femei, însă, au anumite contraindicaţii cu privire la tratamentul hormonal sau alteori terapia de substituţie hormonală este categoric refuzată de către pacient.

În urma publicării rezultatelor cercetate de WHI (Women’s Health Initiative), numărul femeilor, care foloseau terapia prin substituţie hormonală s-a redus cu 40% la nivel european.

Femeile aflate în perioada de menopauză au nevoie de un tratament, alternativ, inofensiv şi efectiv pentru cuparea simptomelor menopauzei, cum ar fi spre exemplu administrarea medicamentelor de origine vegetală pe bază de soia.

10719363_10204971398386866_1110344796_nCare sunt avantajele preparatului INOCLIM?
– INOCLIM este un produs nou, elaborat în baza unei tehnologii moderne, de către o companie farmaceutica franceză renumită, ce produce preparate medicamentoase de calitate înaltă, în conformitate cu certificatului GMP (good manufacturing practices).
– Preparatul nu conţine aditivi modificaţi genetic, fapt confirmat prin certificare.
– Preparatul are o formă medicamentoasă comodă pentru administrare şi anume – capsula, ce asigură o biodisponibilitate înaltă a izoflavonelor de soie.
– Capsula de INOCLIM conţine o cantitate optimală de fitoestrogeni (40mg), fapt ce permite varierea schemei de tratament în funcţie de gravitatea simptomelor.
– În baza preparatului INOCLIM au fost făcute studii clinice la instituţii de bază din Rusia care au confirmat eficacitatea şi inofensivitatea medicamentului.
– INOCLIM are aviz pozitiv din partea medicilor specialişti ginecologi.

1INOCLIM este indicat:
• femeilor aflate în perioada de premenopauză, având simptome climacterice timpurii;
• femeilor aflate în perioada de postmenopauză, în cazul în care persistă bufeurile, transpiraţia nocturnă şi alte semne;
• în menopauza însoţită de sindrom metabolic, boli cardiovasculare sau existenţa riscului unor asemenea boli în aceasta perioadă a vieții;
• femeilor în perioada de menopauză cu risc înalt de osteoporoză (chiar în lipsa semnelor de disfuncţii neurovegetative);
• în caz de lipsă a ovarelor, ca rezultat al intervenţiei de ovarectomie.
Cum acţionează preparatul INOCLIM
• Înlătură simptomele disfuncţiilor neurovegetative ale sindromului climacteric;
• Acţionează favorabil asupra metabolismului lipidic şi reduce riscul de accidente vasculare;
• Reduce pierderea masei osoase şi contribuie la creşterea semnificativă a densităţii minerale osoase (reduce riscul de osteoporoză);
• Nu contribuie la apariţia cancerului organelor reproductive la femei (spre deosebire de TSH).

Cu INOCLIM viața abea începe!
INOCLIM-calitate franceză! Întrebați in farmacii!

Inoteh
LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France

alte Articole interesante