A mers cu aceste semne de pe sân la doctor şi iată ce a descoperit!

Kylie Armstrong, din Australia, a decis să facă un consult medical după ce şi-a descoperit pe partea de jos a sânului trei adâncituri foarte puţin evidente.

separator

12800241_1077848462238072_3345955209212361627_n

Medicul i-a indicat să facă o mamografie şi un examen medical cu ultrasunete. După câteva investigaţii amănunţite, acesta a constatat că femeia are cancer de sân localizat în ţesuturile profunde ale glandei mamare. Aceste adâncituri subtile au fost singurul semn vizibil de cancer.

Povestea unei moldovence bolnave de cancer, care a născut un copil sănătos

După ce i-a fost stabilit diagnosticul, Kylie Armstrong a decis să posteze pe pagina sa de Facebook o poză cu sânul ei afectat, şi asta pentru a creşte nivelul de conștientizare că un cancer de sân nu este întotdeauna reprezentat de prezenţa unui nodul.

„Aceste trei adâncituri, foarte, foarte discrete în partea de jos a sânului sunt, de fapt, un cancer de sân”, a scris femeia. „Aşa arată cancerul meu de sân. Nu am simţit niciun nodul. Doctorul nu a palpat noduli’’.

ac_fb_breastcancer_comp

Mamologul australian Sue Fraser a declarat că adânciturile de acest fel la sân nu reprezintă un semn atât de specific în cancerul de sân ca depistarea unor noduli, însă, pot fi un semn de cancer mamar.

„Adânciturile sau gropiţele indică că un anume lucru trage îndărăt ţesutul, iar uneori acesta poate fi chiar cancerul de mici dimensiuni ce afectează configuraţia sânului şi se ataşează de piele’’, spune Dr. Fraser.
„Adânciturile, chiar şi cele discrete, pot fi un semn de cancer la sân, iar uneori poate singurul simptom al bolii.”
,,Dacă au obiceiul să-şi examineze sânii în mod regulat la domiciliu, femeile ar trebui să ia în considerare şi astfel de semne, cum ar fi adânciturile sau retragerile de ţesut mamar’’, spune doctorul.

Revoluţie în medicină! Un medicament nou distruge cancerul de sân în zece zile

,,Vă rog să mergeți imediat la medic dacă aţi depistat modificări la nivelul sânului. Acest lucru ar putea să vă salveze viața!”, a mai scris Kylie în mesajul său.

Cristofor Aldea-Teodorovici a dezvăluit numele solistului trupei Carla`s Dreams?
Articolul anterior
S-a deschis un magazin “Din inimă” chiar în centrul Capitalei!
Articolul următor
Alte articole interesante