Model celebru care are două vagine și două utere

Cassandra Bankson, un model american cunoscut, a declarat că în urma unui control medical a descoperit că are două vagine, doua utere şi două coluri uterine.

separator
cassandra-bankson-model

Tânăra în vârstă de 22 de ani a publicat un clip pe YouTube în care povesteşte cum a descoperit, anul trecut, anomalia. Ea a mers la un medic deoarece avea dureri de spate. „Când am primit rezultatele testelor, doctorul mi-a spus că am un singur rinichi, apoi a adăugat cu lejeritate că am două vagine – aşa cum bănuia”, explică Bankson.

La fel ca majoritatea femeilor, modelul are o singură deschidere vaginală, dar două astfel de organe. Afecţiunea este cunoscută sub numele de uterus didelphys şi au fost înregistrate mai puţin de 100 de cazuri în toată lumea.

Bankson spune că a ştiut că ceva nu este în regulă încă din adolescenţă, deoarece avea menstruaţie de două ori pe lună. Totuşi, medicii nu şi-au dat seama care era problema.

Această anomalie ar putea afecta abilitatea femeii de a face copii, potrivit medicilor. Totuşi, în 2011 o femeie diagnosticată cu uterus didelphys a dat naştere la gemeni în India. Fiecare copil s-a dezvoltat într-un uter separat.

Beyonce, aproape goală la Gala MET 2015
Articolul anterior
Guz: “Ce fel de stat e ăsta, care ne-a lăsat pierduți pe drum?”
Articolul următor
Alte articole interesante