Nadia Comăneci, campioană olimpică, recomandă Dormeo pentru un Somn de nota 10!

Nopțile cu somn adânc şi odihnitor au ca rezultat mai multă energie, un sistem imunitar mai puternic, o stare generală mai bună şi chiar o viață mai lungă, calitatea somnului influențând rutina noastră zilnică.

separator
Nadia Comăneci, campioană olimpică, recomandă Dormeo pentru un Somn de nota 10!

Doar atunci când te odihnești, vei fi într-o dispoziție bună şi plină de energie, motiv pentru care vei munci mai cu spor şi mai productiv. Asta înseamnă că la sfârșitul zilei de lucru vei avea suficientă energie pentru treburile casnice, joaca cu copiii sau plimbatul câinelui.

leieimemorysilver_708227_34274

Mediul în care dormim trebuie să reprezinte cadrul perfect echilibrat între armonie, confort şi sănătate, iar gama de produse Dormeo  vine în susţinerea acestei formule prin produse inovatoare de calitate pentru garantarea unui somn de nota 10.

leieimemorysilver_708215_29986 leieimemorysilver_708218_35023 leieimemorysilver_708221_39236

Nadia Comăneci, campioană olimpică, recomandă Dormeo pentru un Somn calitativ!

“Fiind sportivă, am învăţat foarte multe şi, chiar după ce m-am retras din activitatea competiţională, am realizat că de fapt fiecare succes este bazat pe acelaşi lucru: organizare, pasiune, dragoste pentru ceea ce faci şi foarte multă muncă. Când vine vorba de sănătate, câteva lucruri sunt importante pentru mine: o alimentaţie corespunzătoare, mişcare zilnică şi odihnă. Dormeo mi-a oferit suportul de care aveam nevoie şi un confort la superlativ”, a declarat Nadia Comăneci.

DORMEOMEMORY212FRESH_13003547 DORMEOMEMORY212FRESH_13003550

“Valorile brandului Dormeo sunt strâns legate de performanţele excepţionale ale Nadiei de-a lungul carierei: excelenţă, pasiune, dorinţa de a atinge perfecţiunea. De aceea, Nadia reprezintă o potrivire naturală cu brandul nostru – este cu siguranţă o persoană care și-a depășit limitele și a ridicat standardele la nivel internațional. Performanța ei se bazează pe un stil de viață sănătos, iar somnul de calitate este indispensabil”, a declarat Branko Blečić – International Marketing Manager Studio Moderna.

MD_INT_fresh_HP_2_1_banner

Despre Dormeo

De peste 10 ani Dormeo concepe și produce saltele din spumă cu memorie, devenind unul dintre cele mai importante branduri în multe țări europene și promovează constant beneficiile unui somn confortabil și de calitate asupra sănătății. Dormeo oferă o gamă largă de produse pentru casă, inclusiv produse decorative pentru baie, precum și o gamă specială dedicată copiilor. http://www.dormeo.md

Despre grupul Studio Moderna

Înființat în 1992, Studio Moderna este lider pe piață și cel mai mare retailer multi-channel din Europa, cu vânzări sub brandurile proprii extinse în Estul Îndepărtat, Europa, America de Nord și Sud și Australia, înglobând vânzări prin TV, online, retail și comerț cu amănuntul. www.studio-moderna.com.

image001 TOP SHOP STUDIO MODERNA SRL

str. Piaţa Cantemir 1, 2004
Phone:+373 22 264 121
Mobile:+373 79 601 867

Visit our Websites:
www.top-shop.md
www.dormeo.md
www.kosmodisk.md
www.delimano.md
www.shark.md
www.walkmaxx.md

Petrece vara alături de Unica Sport!
Articolul anterior
Costumul mirelui în dependență de semnul zodiacal!
Articolul următor
Alte articole interesante