Nicole Scherzinger timp de 8 ani a trăit o adevărată dramă

Nicole Scherzinger are o siluetă admirată de milioane de femei din întreaga lume. Trăsăturile sale exotice şi sex-appeal-ul au transformat-o în una dintre cele mai dorite celebrităţi. În toată această perioadă însă vedeta trăia o adevărată dramă. Timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia şi s-a automutilat.

separator
slider pe site

Frumoasa cântăreaţă de 36 de ani a luat hotărârea să vorbească deschis despre cum a învins lupta cu bulimia, tulburare de alimentaţie cu care s-a confruntat în perioada cât era în trupa Pussycat Dolls (2004-2010).

Mă uram. Eram dezgustată de mine şi mi-era foarte ruşine cu imaginea mea. Numai când mă gândesc la acea perioadă încerc să nu plâng. Bulimia este o boală care îţi fură totul şi o perioadă foarte urâtă din viaţa mea. Dar o poţi învinge definitiv. Eu am făcut-o şi de asta e foarte important pentru mine că împărtăşeşsc povestea mea care poate să ajute alte persoane în aceeaşi situaţie. M-am simţit atât de singură … dar mi-am făcut singură viaţa un calvar. Te ascunzi de toată lumea, te izolezi ca să ţii secretul. Însă trebuie să ştii că bulimia se poate învinge. Nu renunţa la tine, deoarece viaţa este frumoasă şi trebuie să o trăieşti din plin„, a declarat Nicole Scherzinger în interviul acordat revistei Cosmopolitan.

Fără titlu-1

Vedeta a vorbit despre faptul că toată lumea o admira pentru corpul său tonifiat, însă ea trăia o adevărată tragedie. Începuse să-şi piardă vocea din cauza faptului că-şi inducea voma şi s-a întâmplat de mai multe ori ca managerul trupei să o găsească leşinată pe jos.

Începusem să-mi pierd vocea, nu mai puteam să cânt la concerte şi apoi mi-am amintit cum m-a găsit managerul leşinată pe podea la concertele din Malta sau la cele din sudul Franţei. Mi-am dat seama că aveam să pierd totul dacă nu învăţ să mă iubesc aşa cum sunt şi am luat hotărârea să înving această boală. Este foarte trist cum mi-am irosit viaţa. Aveam o viaţă perfectă din afară, trupa era pe val, însă eu mă simţeam mizerabil. Nu voi mai lăsa vreodată să mi se întâmple aşa ceva. Ştii… avem doar o singură viaţă„, povesteşte vedeta în interviu.

Nicole-Scherzinger-1

Atunci când ieşea din lumina reflectoarelor de pe scenă Nicole Scherzinger se întorcea în cameră şi se simţea foarte singură. „Era ca o dependenţă. Nu am luat niciodată droguri, dar se pare că îmi plăcea să-mi provoc suferinţă. Bulimia era un soi de dependenţă a mea. Când coboram de pe scenă, ajungeam singură în cameră şi încercam să-mi fac rău”, a povestit vedeta.

Sursa

6 secrete sexuale pe care le ascunde partenerul tău!
Articolul anterior
Şoc la o nuntă din Moldova. Chelnerii au distrus evenimentul
Articolul următor
Alte articole interesante