Propolisul te scapă de Herpes

Propolisul este considerat un antibiotic natural împotriva multor bacterii şi virusuri. Acest produs apicol este cel mai bun „medicament natural” antiviral, antibacterian, antitoxic şi antiinflamator cunoscut.

separator

prd1img_228

Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural au uimit oamenii de ştiinţă: nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând şi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis.

propolis banner-01Efectele benefice ale propolisului se adreasează unei liste foarte lungi de afecţiuni: candidoză orală; infecţii gripale; bronşită, bolile respiratorii cu secreţii abundente; boli digestive; bolile hepatice; boală canceroasă; parazitoze intestinale; micoze cutanate etc.

Dacă tratamentul cu propolis este administrat la timp, este posibil să nu se mai instaleze toate semnele tipice virozei respiratorii, herpesului sau altor afecţiuni.

Propolisul luptă cu Herpesul

Mulţi au remarcat că în urma expunerii la soare fac adesea herpes. Într-un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) se arată că un tip de radiaţii UV, şi anume UVB, „par să reducă eficienţa sistemului imunitar; în cazul herpesului, sistemul imunitar nu mai poate ţine sub control virusul Herpes simplex, infecţia reactivându-se“.

646x404 (1)

Aşadar, nu permite razelor UVB să provoace leziuni la nivelul ADN-ului şi să slăbească capacitatea naturală a sistemului imunitar de a lupta în astfel de situaţii.  Foloseşte Balsamul  pentru buze „Propolis” de la Les 3 Chenes, bogat în miere şi ceară de albine ce hrănește, calmează iritaţiile şi crăpăturile redând buzelor un aspect sănătos de buze moi şi catifelate.

Calmează şi înlătură iritaţiile gâtului

25_26În acest scop laboratorul francez Les 3 Chenes a elaborat  Comprimate de supt PROPOLIS. Acestea înlătură şi calmează iritaţiile gâtului datorită componenţei unice de propolis, vitamina C, extract de cimbru şi mentol.
Molecula mentol prezentă în toate speciile de mentă, este în mod tradițional cunoscută pentru puterea sa răcoritoare. Cimbrul are proprietăţi antiseptice. Vitamina C este un puternic anti-radical și anti-oxidant.  Este, de asemenea, apreciată pentru proprietățile sale anti-inflamatorii (stimularea macrofagelor), vindecătoare (vitamine, aminoacizi și oligoelemente).

Stimulează imunitatea

În asociere cu acerola şi cu ulei de mentă, Siropul Propolis de la Les 3 Chenes are efect de respirație uşoară, inclusiv stimulează imunitatea.
Acerola, numită şi vişină tropicală, fortifică imunitatea şi posedă acţiune antioxidantă. Se recomandă în surmenaj, convalescenţe, în perioada gravidităţii, lactaţiei, pentru profilaxia şi tratamentul maladiilor provocate de viruși.

Previne afecţiunile ORL

spray nasalUn alt produs medicamentos recunoscut în Franţa de 10 ani este Spray-ul nazal  Bio Propolis de la Les 3 Chenes ce protejează năsucurile familiei tale. O bună igienă este prima măsură de apărare împotriva bolilor bacteriene sau virale.

Spray nazal cu Propolis asigură prevenirea afecţiunilor sferei ORL. Ameliorează  acţiunea oricărui tratament nazal prin igiena  zilnică a foselor nasale şi restaurarea umidităţii naturale în fosele nazale. Poate fi folosit chiar şi la copii.

Propolis protejează sănătatea şi imunitatea familiei tale!

bio

Unica Sport și apa OM i-a premiat pe cei mai activi сhişinăuieni!
Articolul anterior
Servicii de urgență pentru ducesa de Cambridge
Articolul următor
Alte articole interesante