Redescoperă bucuria de a fi sănătos cu Happy Colon!

O alimentație sănătoasă este o alimentație echilibrată și variată. Activitatea intensă, stresul zilnic și uneori chiar neglijența, ne conduc însă la compromisuri alimentare care nu rămân fără urmări la nivelul tubului digestiv. De aici mai este doar un pas până la multiple și variate afecțiuni datorate toxinelor acumulate în organism, care nu mai face față singur dezechilibrelor la care îl supunem. De aceea detoxifierea este o necesitate a omului modern.

separator
992551_477716775676581_1275524905_n

Primul lucru pe care ar trebi să îl facem pentru sănătatea noastră este o cură de detoxifiere a colonului!

Cea mai eficientă metodă de detoxifiere  a colonului este folosirea plantelor și, în special, a fibrelor. În acest sens, vine în mod natural alegera curei de detoxifiere cu Happy Colon, supliment 100%.  Happy Colon este o combinație de 7 plante și argilă, special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere și reglează natural funcționarea normală a tubului digistiv.

Produsul nu conține conservanți, coloranți sau aditivi alimentari!
Ingredientele produsului Happy Colon sunt: semințe de in, tărîța de psyllium, chimen, coriandru, păpădie și argila (zeolit).

În ansamblu toate aceste componente ajută organismul în procesul de detoxifiere, mențin sănătatea inimii, reduc riscul apariției cancerului la sân, de colon și de prostată, de asemenea reglează tensiunea arterială. Sursa de vitamina C, provitamina A, vitaminele K, B, inclusiv acidul folic și mineralele (fier, mangan, calciu, fosfor, magneziu) întăresc imunitatea , ne ajută să fim mai sănătoși, ne dau un plus de energie , de fapt acesta este menirea acestui supliment de a îmbunătăți calitatea vieții, reducerea stresului, scăderea gradului de îmbătrînire a celulelor și țesutului, marirea randamentului fizic și psihic.

1396667_477717969009795_14216305_n

Produsul  Happy Colon este importat în RM de aceeași firmă care a făcut cunoscute produsele și catalogul Lady’s.

 

Vedete care fac cei mai mulţi bani, chiar şi post-mortem
Articolul anterior
Top 20 schimbări fenomenale la Unica Sport!
Articolul următor
Alte articole interesante