Scapă de paraziţi şi excesul de greutate cu două ingrediente

Ai mereu poftă de ceva dulce şi te îngrijorează? Ei bine, nu eşti singura. Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni au o poftă cronică de dulce? Ar putea fi dependenţă, dar s-ar putea să fie şi altceva, ca de exemplu, stresul sau paraziţii.

separator
s560x316_viermi_fb_2

Consumul excesiv de zahăr contribuie la acumularea de mucus în exces în organism. Excesul de mucus este o bază excelentă pentru bacterii şi fungi, oferind condiţii pentru multiplicare şi reproducere. Paraziţii prosperă şi ei de pe urmă excesului de mucus şi-ţi fură energia. Ceea ce este chiar mai rău, cu cât ai mai multă grăsime, cu atât o duc mai bine şi paraziţii.

Cele mai bune remedii din bucătărie pentru oxiuri, giardia şi alţi paraziţi intestinali

Dacă eşti în căutarea unui remediu împotriva paraziţilor, natura îţi vine în ajutor cu două ingrediente simple, dar puternice: seminţe organice de in şi cuişoare. Ai nevoie de 100 g seminţe de in şi 10 g cuişoare.

Mod de preparare şi administrare

Se macină ingredientele într-o râşniţa de cafea. Ia 2 linguri de pulbere în fiecare dimineaţă, timp de 3 zile. Poţi să dizolvi pulberea într-un pahar cu apă caldă, purificată.

Fă o pauză de 3 zile şi se repetă tratamentul. Întreaga procedură durează 30 de zile. Repetă tratamentul de câteva ori pe an pentru a ţine paraziţii departe.

Sursa

O moldoveancă a născut prematur la bordul unui avion
Articolul anterior
10 situaţii în care trebuie consultat medicul înainte de a începe un program regulat de antrenament
Articolul următor
Alte articole interesante