Semnele care îţi arată că ai corpul plin de toxine! Nu le ignora

Atunci când corpul este asaltat cu toxine din exterior, sau produşi chimici metabolici din interior, capacitatea de eliminare a acestora din organism poate suferi, fapt ce conduce la acumularea toxinelor în ţesuturi şi instalarea mai multor disfuncţii şi boli ale organelor interne. Anumite semne arată că organismul elimină deficitar toxinele. Dacă te confrunţi cu acestea, ar fi bine să urmezi o cură de detoxifiere, care implică sauna ori practicarea exerciţiilor fizice.

separator

CollageIată, mai jos, trei simptome care indică încărcarea corpului cu toxine. Dacă manifeşti cel puţin unul dintre aceste semnale de alarmă, înseamnă că trebuie să faci neapărat o cură de detoxifiere.

Insomnia

Primul simptom al încărcării corpului cu toxine este insomnia. Dacă adormi cu greutate, te trezeşti noaptea, iar a doua zi te simţi epuizat şi lipsit de vlagă, îţi recomandăm să urmezi un regim de detoxifiere.

Durerile de cap

Durerile de cap şi migrenele cronice pot indica şi ele o acumulare a toxinelor în organism. La scurt timp după parcurgerea curelor de detoxifiere, migrenele scad în intensitate sau dispar complet.

Limba saburală

Aspectul mucoaselor şi a pielii reflectă starea de sănătate a întregului organism. Apariţia frecventă de erupţii acneice, prurit şi alte iritaţii sunt un semn că organismul are nevoie de o curăţare profundă de la interior către exterior.

Încărcarea limbii cu depozite albe sau gălbui este un alt simptom al suprasolicitării corpului cu toxine.

Cum faci detoxifiere eficientă

Căldura susţine detoxifierea. Una dintre cele mai bune metode naturale de excreţie a toxinelor este transpiraţia, aşa că saunele şi efortul fizic potenţeaza efectul curelor de detoxifiere, informează secretele.com.

Olga Manciu și-a schimbat look-ul de ziua ei!
Articolul anterior
Greşeli culinare care îţi strică gustul bucatelor!
Articolul următor
Alte articole interesante