Slăbește corect și detoxifică eficient organismul

Curele de slăbire sunt ceva cu care toți suntem familiari, însă le facem greșit. De la scăderea aportului de calorii până la infometare, de la efort fizic excesiv până la deprimarea imunității – am facut cu toții aceste greșeli și le-am văzut acțiunea negativă.

separator
5_obiceiuri_care_te_ajuta_sa_slabesti

O cură de slăbire făcută prost poate să reducă energia, să intensifice stresul și să deterioreze calitatea părului, pielii și a unghiilor.

Pentru a-ți păstra prospețimea și strălucirea, e nevoie de o gândire pe trei nivele:

Nivelul unul este cel al detoxifierii. Antioxidanți puternici precum resveratrolul elimină în primul rând radicalii liberi formați în corp prin poluare sau obiceiuri nesănătoase. Acești radicali liberi, responsabili de efectele de îmbătrânire și de distrugerea celulelor, pot fi neutralizați prin antioxidanți.

O detoxifiere eficientă trebuie să conțină minim 200 mg de resveratrol pe zi, pentru a avea o cantitate mare de substanță activă în procesul antioxidativ.

În plus, resveratrolul are proprietatea de a stimula sistemul digestiv și chiar digestia în orele târzii ale serii, dacă este luat sub formă de capsule. Astfel corpul tău poate avea un metabolism mai activ pe întreaga durată a zilei.

Al doilea nivel, foarte important și de nelipsit este efectul diuretic. Pentru a elimina toxinele din corp avem nevoie de un flux mai rapid al apei în corp. Asta înseamnă consumul a minim doi litri de lichid pe zi și în același timp folosirea unui diuretic puternic precum ceaiul verde. Acesta accelerează eliminarea apei în exces și ajută la curățarea ficatului. E absolut necesar să îi oferim corpului un mediu lichid prin care să elimine toxinele, iar extractul de ceai verde este o resursă foarte eficientă în acest scop.

Nivelul al treilea este nivelul protejării vezicii urinare. Multe curele de slăbire au ca efect secundar infecțiile urinare, ce blochează eliminarea substanțelor în exces. De aceea, e nevoie de protejarea vezicii și a tractului urinar pe parcursul dietei, tot printr-un antioxidant puternic precum merișorul.

flacon_yellow-vibration_ro_2Există pe piață un produs destinat special slăbirii sănătoase. B!TONIC Yellow Vibe a fost gândit pentru a ajuta corpul să scape de toxine, să ardă grăsimea și să protejeze ficatul, vizica biliară și vizica urinară de efectele negative ale dietei.
Cele 4 ingrediente conținute în acest produs au fost alese exact pentru îndeplinirea celor 3 nivele necesare unei cure eficiente: resveratrol în cantitate foarte mare, 200 mg pentru detoxifiere, ceai verde pentru activarea transportului de apă în organism, merișor pentru curățare tractului urinar. În plus, cuprul a fost adaugat dintr-o sare cu biodisponibilitate ridicată, pentru a asigura activarea celulelor interne organismului în lupta împotriva oxidării: cuprul este responsabil de menținerea sănătății părului, a pielii și a unghiilor.

Yellow Vibe a fost dezvoltat în Austria de către experți în nutriție pentru a avea cel mai eficient efect asupra prospețimii corpului. Inclusiv capsula este din extract de pin, pentru a fi mai ușor de digerat și a nu constitui o barieră în metabolism.

Frumusețea Yellow Vibe este că nu doar te ajută să slăbești, dar are grijă și de calitatea celulelor de la nivel exterior, astfel încât să arăți strălucitor și după cura de detoxifiere.” , ne-a spus Sergiu Munteanu, reprezentantul companiei Bitonic în Moldova.

Produsele Yellow Vibe sunt noi în Moldova, iar comunitatea de clienți este în creștere. Le puteți găsi în rețeaua Farmacia Familiei, împreună cu un plan de dietă gândit de către experții în nutriție din Austria.

Cea mai sexy din lume…la serviciu! Unde muncește această fată
Articolul anterior
Lera Kudreavțeva s-a băbit. Ținuta ciudată în care a sărbătorit Revelionul!
Articolul următor
Alte articole interesante