Te tratezi cu ajutorul sexului. Poziţii sexuale care te scapă de problemele de sănătate!

Sexul se face pentru plăcere dar și pentru sănătate. Află că poţi scăpa de problemele ca cele ale sistemului digestiv sau ale rinichilor. Iată poziţiile care te ajută în acest sens!

separator

slider pe site

1. Femeia stă pe spate şi îşi înfăşoară picioarele în jurul şoldurilor bărbatului. Bărbatul stă deasupra în genunchi şi sprijinindu-se în mâini. Acesta o va penetra doar cu  vârful penisului. În acest timp, femeia îşi va roti bazinul în sensul acelor de ceasornic şi invers.

Beneficii: ajută la buna funcţionare a ficatului, rinichilor,pancreasului; ameliorează durerile provocate de statul în picioare.

2. Femeia stă pe spate cu picioarele strânse în jurul taliei lui şi cu mâinile în jurul lui. El este deasupra ei sprijinindu-se în genunchi şi în mâini, asigurându-se că te penetrează numai pe jumătate, iar ea îşi roteşte bazinul în ambele sensuri.

Beneficii: ajută stomacul, splina, ovarele şi multe probleme digestive.

3. Bărbatu stă pe spate, iar femeia este în genunchi cu faţa la el. Penetrarea trebuie să fie la început superficială, apoi din ce în ce mai profundă, femeia fiind cea care se mişcă în sus şi în jos, rotindu-şi în acelaşi timp bazinul.

Beneficii: ajută sistemul nervos, ficatul şi îmbunătăţeşte vederea.

4. Femeia stă pe spate cu genunchii la piept şi picioarele în aer. Bărbatul stă în genunchi în faţa ei şi o penetrează profund. Femeia îşi roteşte bazinul, în timp ce el stă nemişcat. Această poziţie scurtează vaginul, permiţând o penetrare profundă.

Beneficii: ameliorează proasta circulaţie a sângelui, anemia şi reduce aspectul palid al pielii.

Sursa

Poze: Casa lui Filat și Gonța! Costă aproape 2 milioane de euro!
Articolul anterior
Timp de patru minute un ”pedofil” a răpit nouă copii
Articolul următor
Alte articole interesante