Testul rapid care îţi dezvăluie dacă ai carenţe de vitamine B în organism

Anumite teste simple îţi pot arăta dacă ai deficienţe de vitamine în organism, astfel încât decizia de a te adresa unui medic specialist să fie efectuată la momentul potrivit.

separator

tttÎn cartea sa „Noua biblie a vitaminelor“, farmacistul Earl Mindell indică mai multe teste care pot semnala carenţa de vitamine B. Astfel, deficitul de vitamina B6 poate fi depistat prin întinderea mâinii cu palma în sus şi îndoirea articulaţiilor celor patru degete (nu încheietura mâinii) până când degetele ating palma, notează adevarul.ro.

Semne care îți arată că ai lipsă de calciu în organism

Nu este un pumn strâns, sunt îndoite doar cele două rânduri de articulaţii ale degetelor. Mişcarea trebuie repetată la ambele mâini. Dacă este greu sau articulaţiile degetelor nu-ţi permit să-ţi atingi palma, probabil că ai o deficienţă de vitamina B6.

p243Urina este un alt indicator pentru depistarea carenţelor de vitamine B din corp. Pentru faptul ca acestea sunt solubile în apă şi se pierd prin excreţie, când corpul are nevoie de mai multe, urina va fi mai deschisă la culoare. Când aceasta este mai închisă la culoare, probabil nivelul de vitamine B în organism este suficient.

sursa

Cancerul dispare în 42 de zile. Un medic a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă
Articolul anterior
Poţi umbla dezbrăcat în faţa copilului? Ce spun experţii
Articolul următor
Alte articole interesante