Tipul de sex care te băga în spital. Iată greșeala pe care o fac cele mai multe cupluri

Nu cred că se întămplă prea des să te gândești că sexul îți poate face rău. Este plăcut, te apropie mai mult de partener și este parte a unei relații echilibrate și sănătoase. Totuși, în anumite situații, prea multă pasiune strică, și asta la propriu. Sunt momente în care îl poți răni sau îi poți rupe penisul la propriu.

separator
646x404

Câteva poziții pot fi trecute cu bulina roșie, pentru că sunt cele mai periculoase și sunt mari șansele unei fracturi în acel moment.

Când partenera este deasupra: aceasta este probabil cea mai periculoasă poziție, deoarece osul pubian poate răni sau fractura penisul. Cele mai multe fracturi se obțin de fapt în acest fel. Același lucru se poate întâmpla și dacă partenera este întoarsă cu spatele și pune prea multă presiune. Anumite mișcări îl pot răni pe partener.

756217l

Pe de altă parte, 29% dintre fracturile de penis apar în momentul în care cuplurile înflăcărate încearcă ceea ce noi numim „poziția caprei”. Partenera nu are cea mai mare stabilitate, poate aluneca și îl poate răni și pe partener. Această poziție este responsabilă de 29% dintre fracturile de penis.

ss_doggy-style-sex-position

Cea mai sigură poziție este „Lingurița”. Nu există presiune pe articulații, iar penetrarea nu afectează deloc penisul și nici vaginul.

lingurita (1)

Fusta pe care trebuie să o porți de Sărbători!
Articolul anterior
Mădălina Jereghi este câştigătoarea concursului Baby Star!
Articolul următor