Tratează complet răguşeala, tusea şi durerea de gât!

Sezonul virozelor e la apogeu și riscăm să ne îmbolnăvim ușor de răceală, nas înfundat, durere de gât, răguşeală, febră sau tuse. Pentru a trata rapid semnele supărătoare, deseori apelăm la o listă întreagă de medicamente cu acțiune simptomatică, unele – pentru a ne scăpa de inflamație în gât, altele – pentru a combate tusea, secrețiile nazale, răguşeala, febra. În funcţie de complexitatea simptomelor, e nevoie de cel puţin 4-5 remedii pentru a scăpa de o simplă răceală! Dar, știai că există medicamente ce acționează simultan asupra inflamației gâtului, mucoasei nazale, laringelui şi a bronhiilor?

separator

tttt-7Durerea de gât, tusea și răgușeala sunt semne specifice afecțiunlor virale sezoniere.

În 75-80% cazuri durerea de gât este provocată de acţiunea virusurilor ce atacă organismul la nivelul căilor respiratorii superioare sau inferioare.

Tusea indică prezenţa unui proces inflamator la nivelul faringelui, laringelui, traheii, bronhiilor sau plămânilor. Un simptom deloc de neglijat în sezonul rece, tusea poate cauza probleme dacă nu este tratată la timp, întrucât prezintă un simptom de severitate în afecţiuni precum faringita, bronşita, traheobronşita sau pneumonia.

Pe de altă parte, senzaţia de usturime, iritaţie, disconfort în gât şi tuse sunt însoţite de răguşeală sau disfonie, un semn comun de afectare a laringelui şi corzilor vocale.

De ce suferi de tuse, răgușeală sau durere de gât?

Apariţia anumitelor simptome în cadrul unui episod de răceală este determinată de acţiunea a diverse tipuri de virusuri. În timp ce expunerea la adenovirus determină în mod special inflamaţia faringelui, amigdalelor, mucoasei nazale şi conjunctivei, iar paragripa cauzează mai ales răguşeală, virusul gripei afectează mai cu seamă mucoasa traheii, faringelui, nasului, fapt ce determină apariţia tusei, durerilor de gât sau secreţiilor nazale.

Indiferent de tipul afectării virale, prezenţa unor semne asociate precum tusea, durerea de gât şi răguşeala necesită selectarea unui remediu potrivit, care să combată, deopotrivă, toate simptomele bolii.

Preparatul german ISLA manifestă acţiune antiinflamatoare sistemică la nivelul mucoasei gâtului, traheii, laringelui şi bronhiilor.

islaPe lângă efectul antiinflamator, datorită conţinutului de Cetraria Islandica (muşchi de piatră, lichen de Islanda sau muşchi de munte), ISLA are acţiune protectoare, calmantă, emolientă, expectorantă, regenerantă şi antibacteriană asupra mucoasei căilor respiratorii.

ISLA conţine substanţe cu proprietăţi  mucilaginoase, antiinflamatoare, antitusive, precum glicani, lichenina și izolehinina. În plus acidul lichenic are activitate antibacteriană contra stafilococilor, streptococilor, micobacteriilor. Taninurile conţinute în muşchiul de piatră manifestă acțiune regenerantă și bactericidă.

ISLA elimină inflamaţia gâtului, bronhiilor și corzilor vocale, hidratează mucoasa respiratorie, calmează iritaţia, senzaţia de arsură, disconfortul şi uscăciunea mucoasei.

ISLA se administrează în tratamentul răguşelii, tusei, iritaţiilor şi durerilor de gât, din primele ore de boală şi previne apariţia complicațiilor laringitei, faringitei, amigdalitei, bronşitei.

Ce avantaje prezintă administrarea preparatului ISLA?

isla– Isla conține 80 mg extract apos de Cetraria Islandica (mușchi de Islanda), fiind disponibil în două forme farmaceutice: Isla-Moos şi Isla-Mint, care conţine în plus de muchi de Islanda şi ulei esențial de mentă. Ambele forme conțin, de asemenea, un extract de flori de salcâm;

-Isla este un remediu pe bază de plante ce confera siguranţă în ceea ce priveşte folosirea preparatului la copii de la 4 ani şi adulţi, fără reacţii adverse grave;

-Isla se livrează sub formă de pastile gelatinoase pentru supt şi nu răneşte mucoasa gurii și gâtului;

-Isla este produs de compania germană Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG;

-Medicamentul nu conține zahăr și coloranți!

ISLA manifestă acţiune complexă asupra mucoasei căilor respiratorii (acţiune protectoare, emolientă, antiinflamatoare, antibacterienă, regenerantă, imunostimulatoare) în caz de răgușeală, iritaţie, senzaţie de mâncărime, arsură şi durere în gât, tuse.

Preparatele Isla sunt eliberate în farmacii fără prescripție medicală și sunt la îndemâna fiecărei familii în sezonul rece!

Eurovision Moldova 2017! Iată lista candidaților care au depus dosarele de participare la concurs
Articolul anterior
Dana Rogovski participă la Eurovision! Ascultă-i piesa din concurs!
Articolul următor
Alte articole interesante