Tratează corect tusea!

Sezonul rece începe să îşi facă simţită prezenţa, ceea ce înseamnă că expunerea la răceli și infecții va fi tot mai intensă. Chiar dacă încerci să îți protejezi organismul de frig și umezeală, virozele respiratorii și tuse sunt adesea greu de evitat în perioada rece a anului, iar tusea este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care se solicită ajutorul medical. În acest caz, este important să te informezi și să acționezi la timp, pentru a trata corect tusea!

separator
421tuse-1

După cum se ştie, răceala dă târcoale şi se face simţită nu numai prin ridicarea temperaturii corpului, dar şi prin apariţia tusei care trebuie tratată corespunzător. În acest caz, pacientul începe să caute şi să-şi amintească în grabă preparatele capabile să-l ajute. Însă alegerea greşită a medicamentului te poate împovăra cu o serie de surprize neplăcute. Una din ele este senzaţia de sufocare în propria spută.

Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe preparate medicamentoase, pur şi simplu, fluidifică tusea, iar în rezultat căile respiratorii se încarcă cu spută în exces.

Cum să eviţi acest lucru?

Alege preparatul francez Fluditec, produs de compania farmaceutică LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL, pentru a regla cantitatea de spută produsă și a facilita eliminarea ei.

Fluditec tratează tusea adecvat şi te vindecă corespunzător, formând între mucoasa căilor respiratorii şi stratul de spută patologică, un strat de mucus fiziologic protector, datorită căruia expectoraţia, adică tusea în sine, se va desfăşura uşor şi nedureros. Fluditec are proprietati antiinflamatorii locale ceea ce contribuie la inlaturarea cauzei apariţiei tusei, şi proprietăţi uşor bronho-dilatatoare adică înlătură spazmul bronhiilor şi due la o respiraţie uşoară.

 

Preparatul Fluditec se livrează sub formă de sirop, în două doze diferite:

• Fluditec 2% – pentru copii cu vârsta mai mare de 2 ani
• Fluditec 5% – pentru adulţi

Faptul că acest medicament poate fi administrat şi copiilor, vorbeşte despre inofensivitatea şi calitatea înalta a preparatului Fluditec.
Compania farmaceutică franceză LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL are grijă de sănătatea familiei tale şi îţi aduce bucuria în casă!

Fluditec – te scapă destoinic de tuse!

Inoteh
LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France

Plachie de pește – o rețetă savuroasă
Articolul anterior
Cum hidratezi intens tenul în sezonul rece!
Articolul următor
Alte articole interesante