Tu decizi cum arăți și cum te simți! Fii tonic și controlează-ți stresul, prospețimea și energia

Obiceiurile învățate se elimină greu. Consumăm alimente dezechilibrate nutriţional, industrializate cu multe calorii, pline de chimicale care ne omoară încet, dar sigur. Acestea sunt alimente cu multe adaosuri, moarte şi profund modificate faţă de starea lor naturală, care ne provoacă 70% din bolile ce ne macină sănătatea şi ne scurtează viaţa.

separator
Ce-trebuie-sa-mananci-ca-sa-ai-energie-620x350

Ne simțim obosiți, deprimați, suntem mai supărați și ne răcim des – toate semne ale unei diete lipsite de vitamine și minerale. Din lipsă permanentă de timp ne alimentăm haotic şi de cele mai multe ori mâncăm seara în exces, produse fără o valoare nutritivă însemnată, pentru că sunt ieftine şi gustoase.

Ne-am obișnuit corpul cu prea mult zahăr, grăsimi rele și alimente fără vitamine. Iar aceste obiceiuri le transmitem și copiilor noștrii, care în timp vor fi mai bolnăvicioși și vor avea o imunitate mai scăzută.

Mai devreme sau mai târziu apar și dezechilibre, iar suplimentarea alimentară aleasă corespunzător nevoilor organismului poate fi o soluţie la nevoie. Scopul acestor produse alimentare este să completeze lipsa de vitamine şi minerale, fiind surse concentrate de nutrienţi.

Compania Lifecare Essentials din Austria, a mobilizat o echipă întreagă de cercetători care au elaborat formule unice și personalizate, pentru un stil de viață sănătos. Produsele sunt fabricate în Germania sub certificări europene şi sunt comercializate cu denumirea B!TONIC în întreaga Europă.

B!TONIC sunt produse ecologice pe baza de plante pentru frumusețe, energie și vitalitate.  Inclusiv capsula este fabricată din celuloză vegetală și nu din gelatină animală cum sunt capsulele convenționale, ceea ce indică faptul că fiecare produs este 100% biologic, fără hormoni sau coloranți.

Gama de produse B!TONIC – Golden Oils, Rosa Spirit, Red Energy şi Yellow Vibe – au fost dezvoltate pe baza celor mai recente rezultate ale cercetării în domeniul științei nutriționale a farmaciștilor austrieci din 20014/2015.

1Controlează stresul cu Rosa Spirit – o combinație unică de extrase de 14 fructe și 5 legume cu vitamine B, sprijină organismul în menținerea metabolismului energetic și contracarează oboseala, protejează organismul împotriva stresului oxidativ, şi menţine funcționarea normală a sistemului imunitar. Rosa Spirit este recomandat persoanelor care ţin diete, reglează activitatea hormonală, previne răcelile şi este un supliment binevenit în perioada rece a anului.

1Arată fresh cu Yellow Vibe – o combinație de antioxidanți cu cel mai puternic efect de ardere a grăsimilor și de detoxifiere a organismului. Conţine resveratrol şi cupru, polifenoli şi proantocianidine – un mix unic de ingrediente cu triplu efect: elimină toxinele, retențiile de apă și protejează vezica în timpul curii de slăbire. Yellow Vibe este recomandat persoanelor care îşi doresc să slăbească sau să îşi detoxifice organismul.

2Menține calitatea sângelui cu Golden Oils – se caracterizează prin combinarea echilibrată a celor trei acizi grași importanți Omega-3, ALA, EPA și DHA, ce ajută la reducerea inflamațiilor, la reducerea coagulării sângelui și au efect vasodilatator. Golden Oils este recomandat mai ales femeilor însărcinate și care alăptează, pentru dezvoltarea creierului fătului. În plus este foarte bun pentru a îmbunătății calitatea sângelui.  Vitamina E a fost adăugată ca antioxidant pentru a asigura o stabilitate mare a acizilor graşi.

1Controlează-ți nivelul de energie cu Red Energy – conţine 10 minerale și oligoelemente esențiale (fier, cupru, magneziu, seleniu, zinc, mangan, calciu, crom, iod, molibden) precum şi vitamina C cu proprietăți antioxidative și imunostimulatoare. Red Energy este recomandat sportivilor, pentru întărirea imunităţii, împotriva asteniei fizice şi intelectuale, a sindromului de oboseală cronică şi persoanelor în vârstă. În special femeile în timpul ciclului menstrual au nevoie de suplimentare cu fier și minerale.

Le puteți găsi în sălile de fitness Unica cu un card de discount în luna decembrie și în farmacii la Farmacia Familiei.

B!TONIC – 4 produse din plante, fructe și legume, concepute pentru bunăstarea individuală și stilul tău de viață tonic. Tu decizi cum arăți și cum te simți!

Carla’s Dreams n-a copiat. Iată dovada
Articolul anterior
Are doar 4 ani! Ajută-l pe Lazar să învingă boala!
Articolul următor
Alte articole interesante