Un remediu naturist împotriva stresului!

Avem diverse probleme, care nu se mai sfârșesc, iar stresul a devenit ceva specific acestui mileniu. De aceea, nu este de mirare, că foarte multe persoane suferă de afecțiuni ale sistemului cardiovascular și ale sistemului nervos.

separator

Surprinzător sau nu, însă femeile sunt cele mai afectate de aceste probleme de sănătate.  Unul din trei decese la femei sunt provocate de aceste dereglări.

sympathyl NEW OMBRE 4 comp 2010

De cele mai multe ori, stresul ne provoacă insomnii – tulburări de somn, adică incapacitatea de a adormi și a avea un somn liniștit. Devenim iritați și nervoși, iar în urma unui stres emotiv se poate declanșa tahicardia (accelerarea frecvenței bătăilor inimii).

Cel mai important este să nu trecem cu vederea unele simptome care ne atenționează că organismul suferă de unele dereglări, ce pot fi remediate la timp, dacă nu le neglijăm. Unul din preparatele pe bază de extras din plante, inofensiv și foarte benefic în aceste afecțiuni este Sympathyl (preparat “LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL” FRANȚA)

Conţine eschscholtzia – o plantă erbacee originară din America de Nord, care se cultivă şi în Europa, cu acţiune hipnotică, anxiolitică, sedativă şi antispastică intestinală. Este recomandată în cazul prezenţei insomniilor, depresiilor, stărilor nervoase. Asociată cu mlădiţe de păducel Sympathyl ajută la reglarea contracțiilor inimii și la dilatarea vaselor coronariene. Inclusiv joacă un rol important în calmarea nervilor simpatici (aceștia alcatuiesc două trunchiuri importante, situate de o parte și de alta a coloanei vertebrale).

În plus, datorită conţinutului de magneziu – un mineral indicat ca remediu împotriva oboselii și a stresului – Sympathyl produce o liniștire în cazul stărilor de excitație psihică și calmează.

Magneziu joacă un rol important în menținerea echilibrul neuro-muscular și intervine în diverse procese biochimice ale organismului. Reglează tensiunea arterială în situații speciale cauzate de stres și menține netedă suprafața internă a arterelor.

Din moment ce organismul nostru trebuie să facă față stresului de moment sau un timp mai îndelungat, este necesar să atenuăm efectele negative ale acestor tulburări afective. O soluție bună este Sympathyl – indicat în afecţiuni cardiace funcţionale, angionevroze, fibrilaţii şi tahicardia paroxistică, dereglări uşoare ale somnului.

Bucură-te de viață și uită de stres!

LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France

Video de la SCR! Momentul în care un pacient aflat în stare gravă este intubat de medici
Articolul anterior
Încă o localitate din Moldova intră în carantină totală
Articolul următor