Vezi ce viermi ai în funcţie de problemele de sănătate

Cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în zilele noastre sunt produse de un anume parazit după mai multe experimente. Ea a scris despre aceste descoperiri revoluţionare şi în cartea „Vindecarea tuturor formelor de cancer”.

separator
paraziti_modif

Cercetatoarea a descoperit prin experimente că:

  • organismele TUTUROR pacineţilor bolnavi de cancer erau supraîncărcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
  • TOŢI pacienţii cu boli de piele erau supra-infestaţi cu viermi cilindrici (oxiuri,limbrici etc).
  • TOŢI pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania.
  • TOŢI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
  • TOŢI cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides.
  • personele cu ASTM au ascarizii în plămâni.
  • Multe persoane care fac infarct au viermi în inimă.
  • Paraziţii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia.
  • Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt suprainfestate cu ascarazi.

Şi lista poate continua. Aşadar Hulda Clark a tras concluzia că paraziţii reprezintă o componentă esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.

De ce sunt parazitţii periculoşi?
Paraziţii colonizează de obicei colonul şi intestinul subţire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, însă pot rămâne şi inofensivi dacă gazda are un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată.

Partea proastă începe atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe, încep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi DOAR în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Atenţie!
Paraziţii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).

CUM ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău?

Foarte simplu, deoarece e o substanţă la care suntem cu toţii expuşi în aceste vremuri. El se găseşte în: majoritatea şampoanelor (şi patrunde prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente… şi lista poate continua.

Mai mult decât atât, specia comuna de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău. Ideea e că suntem atât de expuşi încât chiar NU avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de infiorator ar suna.

Programul 100% natural de eliminare a părăziţilor – Are la baza 3 PLANTE:

+ PELINUL (capsule sau ceai)
+ CUIŞOARELE (recomand cuişoare întregi, în locul capsulelor)
+ Tinctura din COAJĂ DE NUC NEGRU

Aceste 3 ingrediente luate împreună au potenţialul să omoare majoritatea speciilor de paraziţi care ne colonizează corpul.

Tratamentul durează 3 săptămâni şi are 2 faze:
1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziţii şi ouăle acumulate.
2. Faza de menţinere – în care se ia o dată pe săptămână tratamentul, pentru a preveni o nouă suprainfestare – pe care ar fi bine să-l ţineţi regulat, toată viaţa.

Adică: O dată în fiecare săptămână vei lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aproximativ 3 linguriţe de cuişoare întregi).

Sursa: suntsanatos.ro

Un culturist a murit de cancer din cauza regimului său alimentar
Articolul anterior
Cea mai bună rețetă cu vinete. Cum faci un baba ganoush ca în Turcia
Articolul următor
Alte articole interesante