Doi copii au ajuns la reanimare, după ce s-au scăldat într-un bazin

Dorința de a petrece o zi fierbinte la bazin s-a transformat într-un coșmar. Mai mulți copii au suferit semne de intoxicație, iar doi au ajuns în stare gravă la reanimare, după ce s-au scăldat într-un bazin.

separator
poze-piscina-fitness-spa-2000-9

Potrivit presei, unul dintre copii a început să se simtă foarte rău după 15 minute în care s-a aflat în apă. Mama băiețelului în vârstă de 10 ani spune că acesta respira foarte greu și a fost nevoită să cheme ajutorul medical de urgență.

Copilul a fost internat în stare gravă, în sectia de reanimare cu diagnosticul ,,intoxicație cu o substanță necunoscută”. Din spusele mamei, în aceeași zi, a mai avut de suferit un copil care a ajuns la terapie intensivă, cu aceleași simptome.

ado.slave(' adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh. kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });

Martorii spun că reacții asemănătoare, mai puțin acute, ar fi avut și alți 7-10 copii care s-au scăldat în bazin, în ziua respectivă. Copiii începeau să se sufoce și să tușească foarte tare după ce intrau în apă.

Victimele au depus o plângere la poliție.

Reprezentanții locului de agrement ,,Private Elling” din Odessa, căci despre acesta este vorba, le-au înapoiat banii părinților, însă au refuzat să dea declarații pe marginea acestui subiect, aceștia nu au dorit să dezvăluie ce anume le-ar fi putut provoca copiilor starea de rău ori dacă au introdus în apă anumite substanțe chimice potențial periculoase.private-elling-restaurant-odessa-05

Confesiunile unui detectiv particular: „Doamnele înşală emoţional, bărbaţii doar sexual”
Articolul anterior
În acest weekend, vino împreună cu copiii la ,,Yardsale! Fluturi în stomac!”. Iată ce surprize te așteaptă la eveniment!
Articolul următor