Doi copii au ajuns la reanimare, după ce s-au scăldat într-un bazin

Dorința de a petrece o zi fierbinte la bazin s-a transformat într-un coșmar. Mai mulți copii au suferit semne de intoxicație, iar doi au ajuns în stare gravă la reanimare, după ce s-au scăldat într-un bazin.

separator
poze-piscina-fitness-spa-2000-9

Potrivit presei, unul dintre copii a început să se simtă foarte rău după 15 minute în care s-a aflat în apă. Mama băiețelului în vârstă de 10 ani spune că acesta respira foarte greu și a fost nevoită să cheme ajutorul medical de urgență.

Copilul a fost internat în stare gravă, în sectia de reanimare cu diagnosticul ,,intoxicație cu o substanță necunoscută”. Din spusele mamei, în aceeași zi, a mai avut de suferit un copil care a ajuns la terapie intensivă, cu aceleași simptome.

Martorii spun că reacții asemănătoare, mai puțin acute, ar fi avut și alți 7-10 copii care s-au scăldat în bazin, în ziua respectivă. Copiii începeau să se sufoce și să tușească foarte tare după ce intrau în apă.

Victimele au depus o plângere la poliție.

Reprezentanții locului de agrement ,,Private Elling” din Odessa, căci despre acesta este vorba, le-au înapoiat banii părinților, însă au refuzat să dea declarații pe marginea acestui subiect, aceștia nu au dorit să dezvăluie ce anume le-ar fi putut provoca copiilor starea de rău ori dacă au introdus în apă anumite substanțe chimice potențial periculoase.private-elling-restaurant-odessa-05

Confesiunile unui detectiv particular: „Doamnele înşală emoţional, bărbaţii doar sexual”
Articolul anterior
În acest weekend, vino împreună cu copiii la ,,Yardsale! Fluturi în stomac!”. Iată ce surprize te așteaptă la eveniment!
Articolul următor
Alte articole interesante