Dumnezeu lucrează prin oameni: povestea Anișoarei!

În perioada sărbătorilor de iarnă, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei în parteneriat cu

separator
Unica Shaping au  organizat o colectă de produse pentru copii. Toate resursele acumulate în campanie sunt utilizate pentru susţinerea beneficiarilor proiectului “În braţele mamei”- cupluri mamă-copil aflate în dificultate.

dumnezeu-lucreaza-prin-oameni

Tatiana este doar una dintre mamele asistate în cadrul Centrului Maternal. Deja de 11 luni, alături de fetița ei Anisoara, locuieşte în acest Centru şi  beneficiază de toate serviciile oferite aici: cazare, asistenţă psihologică, asistenţă materială, spirituală şi juridică. Pentru că nu are alt sprijin, Tatiana a avut șansa să rămână alături de copil.

Povestea Anișoarei a început acum 122 de zile, când a văzut  pentru prima dată această lume. I se părea frumoasă, dar tristă,  deoarece a fost întâmpinată doar de ochişorii mamei, care erau plini de lacrimi.

Deşi are o experienţă de viaţă mică, cei mari pot învăţa de la ea 3 lucruri: cum  să trăieşti împărţind dragostea, zâmbetele şi lacrimile doar cu un singur om- mama ta; cum să fii fericit doar că te-ai trezit alături de ea şi cum  să te consideri norocos nevând nimic în afară de mamă.

Astea acum sunt micile și unicile  fire colorate din care se ţese soarta Anișoarei. Spre deosebire de alţi copii, nu are cui să-i spună tată, bunică şi bunel: părinţii mamei sale au lăsat-o în internat, iar cei al tatălui nu şi-au dorit să o nască pe Anișoara și l-au împiedicat pe tatăl ei să-i fie alături.

Aşa, a ajuns încă din burtică la Centrul Maternal “În braţele mamei” şi va mai sta aici o perioadă, până când se va întâmpla o altă minune în viaţa lor.

Nu-ţi destăinui aceste detalii pentru a-ți fi milă de ea. Dimpotrivă, vreau să te fac, să preţuieşti ceea ce ai, să-ţi dai seama cât de bogat, fericit şi norocos eşti.

Iar prin intermediul programului „În braţele mamei”, Diaconia a asistat 42 de copii, care cresc în siguranţă alături de mamele lor. De aceea, nu fi indiferent și ajută aceste persoane. Te invităm să donezi prin intermediul terminalelor de plată QIWI şi MMPS, orice sumă de bani. Gesturile mici, dar venite din inimă pot face împreună fapte mari!

Fii alături de noi și vei afla noi povești despre oamenii care au nevoie de ajutorul tău!

Mai multe informații citești pe: http://inbratelemamei.wordpress.com/

Telefon: (022) 92-28-29; 46-32-28
Adresa: Mun. Chisinau, str. Criuleni 22, Cartierul Poşta Veche
Cont bancar:
c/f: 40246014
Cont curent: 225100000186757
Cont special: 225110000186757
BC VictoriaBank S.A. filiala nr. 3

Sarcina implică mișcare…
Articolul anterior
Vedeta Baletului Balşoi a provocat un imens scandal cu niște imagini
Articolul următor
Alte articole interesante