Durerea te chinuie? Scapă ușor de ea și simte-te în formă întreaga zi!

Te-ai intrebat vreodată de ce este important să simți durerea?  Acută sau cronică, ușoară sau severă, durerea este cel mai comun simptom al bolilor care ne ,,informează” despre neregulile apărute în organism și ne oferă indicii despre cauze și luarea măsurilor adecvate.

separator

Mai devreme sau mai târziu, cu toţii ne confruntăm cu acest ,,semnal de avertizare timpurie”, incomod și adesea supărător! Durerea este, de fapt, cel mai frecvent simptom pentru care cerem ajutorul medicului sau farmacistului și dăm busna la trusa de prim ajutor.

Durerea persistentă dăunează sănătății și stării de bine, afectează somnul, starea de spirit, alimentația, orele de sport, activitatea fizică și intelectuală la locul de muncă.

Durerea de cap

Jumătate dintre adulții din întreaga lume suferă de dureri de cap cel puțin o dată pe an, cefaleea fiind una dintre cele mai frecvente dureri cu care se confruntă omul modern. Migrena, unul dintre tipurile de cefalee, este frecvent greu de suportat, fiind însoțită de sensibilitate la lumină, la sunete, greață, vomă sau durere intensă în timpul efortului fizic.

Durerea de dinți

Ce poate fi mai supărător decât o durere de dinți care te găsește la miez de noapte sau atunci când te afli departe de casă? Durerea de dinți poate avea mai multe cauze, de aceea este recomandat să ajungi cât mai rapid la un medic dentist.

Durerea musculo-scheletală

Aproape 80% din populație suferă dureri de spate la un moment dat în viață. Durerea de spate, lumbalgia, durerea reumatică, inflamația articulațiilor, mușchilor, tendoanelor sunt probleme frecvent întâlnite ce pot limita desfășurarea normală a activităților zilnice.

Durerea posttraumatică sau postoperatorie

În perioada de recuperare postoperatorie, dar și în caz de accidentare, fracturi, rupturi și întinderi musculare și ligamentare, entorse, pot apărea unele dintre cele mai intense dureri pe o anumită zonă a corpului. Cum scapi ușor de durere?

Preparatele medicamentoase Sindolor® combat durerea și inflamația și te ajută să te simți în formă întreaga zi!

Sindolor® gel – triplu atac asupra durerii musculare și articulare!

Sindolor®, gel pentru aplicare topică, conține trei substanțe cu acțiune anti-inflamatoare și analgezică: piroxicam (anti-inflamator), lidocaină (anestezic local), ciclobenzaprină clorhidrat (analgezic triciclic cu mecanism comun anestezicelor locale și cu acțiune locală antiserotoninică).

Sindolor® gel este indicat în tratamentul afecțiunilor inflamatorii sau posttraumatice ale articulațiilor și țesuturilor moi, luxațiilor, entorselor, contuziilor, întinderilor musculare, afecțiunilor meniscului, tenosinovitelor, contracturilor, hematoamelor.

Forma farmaceutică de gel permite administrarea rapidă fără a mai masa locul aplicării, lucru benefic mai ales în cazul afecțiunilor traumatice la care durerea intensă nu permite masajul. Se administrează la adulți și copii cu vârsta peste 15 ani.

Sindolor® comprimate – triplu atac asupra durerii de diferite cauze!

Preparatul conține paracetamol 250 mg, propifenazonă 150 mg și cafeină 50 mg.

Sindolor® comprimate este un produs complex pentru tratamentul simptomatic al durerii, indicat în cefalee, dureri de origine dentară, nevralgii, nevrite, dureri postoperatorii și dureri de origine reumatică și în tratamentul durerii și febrei asociate cu răceala și gripa. Efectul intens se instaleaza rapid și se menține până la 8 ore. Este recomandat adulților și adolescenților cu vârsta peste 15 ani.

Producător: Fiterman Pharma

Găsiți produsele în toate farmaciile din țară, inclusiv online.

În Chișinău, plata pentru serviciile de transport public va fi posibilă prin utilizarea diferitor tehnologii
Articolul anterior
Un deputat moldovean, infectat cu Coronavirus. Va intra Parlamentul în carantină?
Articolul următor
Alte articole interesante