Fii relaxat cu Top Shop și Iute Credit!

Dragi prieteni, cu siguranță fiecare dintre voi adoră momentele de relaxare și mai cu seamă atunci când se poate răsfăța cu o procedură de masaj. Pentru că bunăstarea dumneavoastră este mult importantă și pentru ca să nu mai cheltuiți banii la saloanele pentru masaj, Top Shop vine cu o minunată soluție.

În colaborare cu partenerii de la Iute Credit v-a pregătit o Ofertă specială: posibilitatea să achiziționați dispozitiv pentru masaj în doar 3 RATE, fără DOBÂNDĂ și fără COMISION. De la doar 733 Lei/lună. Te poți răsfăța oricând dorești, fără a ieși din casă.

Iată care sunt dispozitivele pentru masaj pe care le puteți procura beneficiind de Oferta dată:

Dispozitiv pentru masaj Wellneo 3D Shiatsu

Acest model vă pune la dispoziție 4 proceduri: masaj shiatsu, masaj circular, termoterapie și aromaterapie. Este potrivit pentru profilaxia durerilor de spate, gât și a coloanei vertebrale. Într-un cuvânt este ideal pentru utilizare după o zi grea de muncă. Îl puteți procura în 3 RATE, fără DOBÂNDĂ sau COMISION, la doar 899 Lei timp de 3 Luni.

Dispozitiv pentru masajul spatelui și al gâtului Wellneo Shiatsu 4in1

Acest model vă oferă 4 tipuri de masaj: masaj Shiatsu ce vă ajută să ameliorați disconfortul muscular, masajul circular, ce înlătură disconfortul din partea superioară și cea inferioară a spatelui, termoterapia pentru o mai bună circulație a sângelui și terapia cu vibrații ce elimină disconfortul din zona coapselor. Îl puteți procura în 3 RATE, la doar 999 Lei pe lună.

Aparat pentru masaj Wellneo Shiatsu 5în1

Acest dispozitiv vă pune la dispoziție 5 proceduri pentru îmbunătățirea stării generale de bine. Vă puteți bucura de: Termoterapie, masaj pe bază de vibrații, masaj cu compresiune, masaj cu utilizarea tehnicii petrisajului, masaj Shiatsu profund, masaj Shiatsu pentru zona gâtului. Acest model îl puteți procura la preț de 1499 Lei, în doar 3 RATE, fără DOBÂNDĂ și fără COMISION.

Dispozitiv pentru masajul spatelui și al umerilor Wellneo Shiatsu

Acest model este perfect pentru coloana vertebrală și pentru zona lombară. Masează în 4 zone: zona cervicală, zona sacrală, zona spatelui, fese si coapse. Îl puteți achiziționa la doar 733 Lei, în doar 3 RATE, fără COMISION și fără DOBÂNDĂ.

Dispozitiv cu presopunctură pentru masajul picioarelor Wellneo

Probabil este cel mai perfect model pentru a vă relaxa din plin după serviciu. Pe lângă masajul Shiatsu și terapia prin compresia aerului, acesta dispune de 60 de role de presopunctură ce funcționează în tandem, oferindu-va senzația celui mai profesionist masaj. Îl puteți achiziționa la preț de 899 Lei, în 3 RATE, fără DOBÂNDĂ și fără COMISION.

Iute Credit și Top Shop te relaxează din plin. Nu ezitați să profitați de această Ofertă și să vă creați acasă propriul salon pentru masaj.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

Moldovenii nu vor putea alege serul cu care să se vaccineze
Articolul anterior
Eu am cu ce să mă mândresc: istoria succesului meu
Articolul următor
Alte articole interesante