Flavia Apostol a stat 2 ore la magazin ca să cumpere mere!

Tulburările în alimentație schimbă viața multor femei din întreaga lume, iar cazul Flaviei Apostol, românca ce ajunsese să cântărească 38 de kilograme, la 1,70 înălțime e o dovadă în plus.

separator
Flavia Apostol a stat 2 ore la magazin ca să cumpere mere!

Cancan.ro a dezvăluit detalii și mai ales fotografii șocante cu Flavia Apostol, care slăbise foarte tare și părea că nu mai poate controla fenomenul.

Chiar blonda a recunoscut apoi că a mers prea departe și că nu era chiar bine că mânca doar trei foi de salată și o jumătate de roșie, în zilele cele mai fericite.

Flavia Apostol a stat 2 ore la magazin ca să cumpere mere!

După ce a devenit cunoscută ca prima anorexică oficială din România, Flavia a apărut de mai multe ori la TV, spunând că perioada cea neagră din viața ei a trecut și că acum mănâncă normal, pentru că vrea să fie sănătoasă.

Cu toate acestea, fosta reporteră TV pare că nu reușește să își învingă tulburările.

Potrivit imaginilor, se vede clar cum Flavia, ieșită la cumpărături într-un supermarket, analizează absolut fiecare etichetă a produselor pe care vrea să le ia.

Mai mult, compara conținutul mâncărurilor similare, dar de la altă firmă, în căutarea celor care au probabil cele mai puține calorii.

A făcut asta, calculând cât poate să mănânce, fie că era vorba de produse lactate cu 0,2% grăsime, de batoane cu fibre sau fructe. Punctul culminant a fost o biată cutie de brânză de vaci, pe care a studiat-o mai bine de o jumătate de oră!

61390796 61390795 Flavia Apostol a stat 2 ore la magazin ca să cumpere mere!

Fotografiile o arată pe Flavia inclusiv la raionul de dulciuri, unde, culmea, a părut interesată de ciocolată, dar a renunțat la ideea de a-și satisface pofta, după ce a mai analizat minute în șir etichetele și și-a dat poate seama că s-ar îngrășa astfel.

A cumpărat apoi multă salată și fructe. La final, s-a oprit la niște batoane cu cereale și pentru slăbit. Le-a comparat și pe ele, chiar dacă diferența era de doar 10 calorii!

Flavia Apostol a stat 2 ore la magazin ca să cumpere mere!

Timpul total petrecut de Flavia la magazin a fost de peste o oră și jumătate, dar coșul n-a conținut decât brânză slabă, un baton, salată și mere.

 

Și totuși, Mariana Șura s-a măritat!
Articolul anterior
Moartea lui Michael Jackson costă 290 ml dolari
Articolul următor