Fuego suferă de boala care i-a răpus tatăl. Mărturii dureroase ale artistului

Fuego a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul celor 25 de ani de carieră, mărturisind că cea mai mare durere a lui a fost pierderea tatălui său.

separator
Fuego a povestit în, în emisiunea „La Măruță”, despre suferința prin care a trecut atunci când și-a pierdut părintele, în urma unui infarct. Deși au trecut opt ani de atunci, artistul nu a putut să treacă peste pierderea suferită.

Fuego susține că are un respect deosebit pentru tatăl lui, pe care l-a pierdut prea devreme. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, iar suferința artistului a fost imensă.

„Cea mai mare durere a mea a fost pierderea tatălui meu”, a spus cântărețul la emisiunea „La Mărută’.

Fuego a dezvăluit că suferă de boala care i-a răpus tatăl. Artistul a mai mărturisit că suferă de aceeași boală care l-a răpus pe tatăl lui, moștenind același probleme cu inima.

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct… Din păcate îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine”, a mai spus Fuego, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Fiind conștient de riscul ereditar, Fuego a decis de urgență să-şi schimbe stilul de viaţă şi obceiurile alimentare. Artistul s-a apucat de sport și a adoptat o dietă sănătoasă reușind să dea jos 20 de kilograme.

Se știe că renunțarea la kilogramele în plus reduce cifrele tensiunii arteriale și îmbunătățește funcția și sănătatea inimii.

alte Articole interesante