Fuego suferă de boala care i-a răpus tatăl. Mărturii dureroase ale artistului

Fuego a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul celor 25 de ani de carieră, mărturisind că cea mai mare durere a lui a fost pierderea tatălui său.

separator
Fuego a povestit în, în emisiunea „La Măruță”, despre suferința prin care a trecut atunci când și-a pierdut părintele, în urma unui infarct. Deși au trecut opt ani de atunci, artistul nu a putut să treacă peste pierderea suferită.

Fuego susține că are un respect deosebit pentru tatăl lui, pe care l-a pierdut prea devreme. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, iar suferința artistului a fost imensă.

„Cea mai mare durere a mea a fost pierderea tatălui meu”, a spus cântărețul la emisiunea „La Mărută’.

Fuego a dezvăluit că suferă de boala care i-a răpus tatăl. Artistul a mai mărturisit că suferă de aceeași boală care l-a răpus pe tatăl lui, moștenind același probleme cu inima.

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct… Din păcate îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine”, a mai spus Fuego, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Fiind conștient de riscul ereditar, Fuego a decis de urgență să-şi schimbe stilul de viaţă şi obceiurile alimentare. Artistul s-a apucat de sport și a adoptat o dietă sănătoasă reușind să dea jos 20 de kilograme.

Se știe că renunțarea la kilogramele în plus reduce cifrele tensiunii arteriale și îmbunătățește funcția și sănătatea inimii.

Peste 200.000 de persoane au protestat la Praga şi au cerut demisia premierului acuzat de corupție
Articolul anterior
Copiii cu sindromul Down, alături de fotbaliștii din Moldova și Islanda, la deschiderea meciului pe stadionul Zimbru
Articolul următor
Alte articole interesante