Gelul cu Aloe Vera – aliatul împotriva arsurilor solare, pișcăturilor de țânțari și altor afecțiuni ale pielii

Aloe Vera este o plantă care conține 75 de  substanțe active, fiind un elixir pentru sănătate. Cunoscută pentru proprietățile sale benefice, Aloe Vera este folosită pe larg în cosmetologie și medicină. Frunzele plantei conțin un gel transparent, care are în componență vitamine, lipide și aminoacizi, cu efect antiinflamator, antiseptic, de detoxifiere și de stimulare a producției de colagen. Nu lipsește nici din produsele Equilibra, iar cel mai bogat este gelul dermo-cosmetic, care  conține 98% Aloe Vera, ideal pentru calmarea arsurilor, iritațiilor, pișcăturilor și a altor afecțiuni ale pielii.

separator

Gelul de Aloe Vera utilizat în acest produs este obținut prin procesare manuală și stabilizare la rece, fără a fi pasteurizat. Acest lucru îl face ideal pentru a fi folosit de întreaga familie, indiferent de vârstă și tip de piele.

Când poate fi utilizat Gelul dermo-cosmetic 98% Aloe Vera de la Equilibra?

Studiile arată că, datorită efectului calmant, antiinflamator și antiseptic, gelul de Aloe Vera este ideal atât pentru a trata arsurile de gradul I și II, cât și pentru reducerea timpului de vindecare a rănilor. Astfel, gelul dermo-cosmetic tratează toate afecțiunile și calmează rapid epiderma, contribuind la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

Datorită celor 6 agenți antiseptic din componența sa: acid salicylic, uree, acid cinnamic, lupeol, sulf și fenoli, gelul de Aloe Vera inhibă apariția ciupercilor, a bacteriilor și a virusurilor la nivelul pielii. Aplicat local, gelul are acțiune analgezică.

Acesta poate fi utilizat pentru:

  • – A reda pielii suplețe
  • – A trata roșeața și arsurile după expunerea la soare
  • – A calma și a reduce iritațiile dupa epilare
  • – A calma mâncărimile apărute în urma pișcăturilor de insecte

Cum se aplică Gelul dermo-cosmetic 98% Aloe Vera?

Aplicat zilnic pe pielea curată, Aloe dermo-gel multiactiv hrănește, catifelează, întărește țesuturile, regenerează și protejează pielea împotriva factorilor externi. Se aplică o cantitate mică de gel, se masează ușor până când este absorbit de piele, iar la suprafața dermei rămâne o peliculă fină și catifelată.

Gelul nu conține parabeni, petrolați, parfum sau alcool și poate fi aplicat cu încredere pe orice tip de piele, inclusiv și pe cea a copiilor.

Pentru o vară fără griji, Equilibra recomandă Dermo-gel multiactiv 98% Aloe Vera!

Gelul, dar și celelalte produse marca Equilibra, se găsesc în rețeaua ,,Farmacia Familiei”.

Ce porți vara asta? Profită de trendurile estivale!
Articolul anterior
Mihai Dolgan și familia sa au trecut prin negura deportărilor: „M-a trezit plânsul Mariei…”
Articolul următor
Alte articole interesante