Iată cum să scapi de gripă rapid, eficient și natural!

Am intrat în sezonul rece, care ne aduce nu doar bucuria sărbătorilor de iarnă, dar și o multitudine de viroze, ce știrbesc din calitatea vieții. Gripă face deja ravagii printre maturi și copii, de aceea este important să ne protejăm și să acționăm eficient în orice situație.

separator

În ajutor au venit specialiștii francezi, care au elaborat un complex natural perfect, cu un spectru larg de acțiune.

Efirub tratează nu doar răcelile, dar ajută la expectorare și stimulează imunitatea. Mai mult decât atât, preparatul este indicat atât copiilor mai mari de 3 ani, cât și maturilor, chiar de la primele simptome ale gripei.

Efirub conține extract de andrografis, o plantă ce tratează infecțiile tractului respirator superior, bronsitele, sinuzitele sau faringitele. Extractul de cimbru înlătura durerile în gât, calmează tusea și, împreună cu acetilcisteina, ajută la expectorare.

Extractul de eucalipt oferă preparutului Efirub efecte antiseptice, antifungice și antivirale. Extractul de astragal, împreună cu plantă din America de Nord, echinacea, stimulează sistemul imunitar. De asemenea, echinaceea contribuie la producția de globule albe în sânge, ceea ce reduce riscul de reîmbolnăvire cu până la 58%, spun specialiștii francezi.

Potrivit lor, vitamina C și zincul scurtează perioada în care se manifestă simptomele infecțiilor respiratorii. Acestea contribuie la o imunitate mai bună, reechilibrând calitativ alimentația în așa fel încât organismul să dea cele mai bune rezultate.

Administrarea Efirub este ușoară. Conținutul unui plic se diluează cu o cantitatea suficientă de apă sau suc și se bea de trei ori pe zi. Copiii pot administra preparatul, de la primele simptome de răceală, o dată sau de două ori pe zi. Pentru un efect rapid, Efirub se utilizează alături de o alimentație diversificată și un mod de viață sănătos.

Poți comanda preparatul online pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody.

Cum să slăbești sănătos și frumos! Mariana Ciolac a dat jos 18 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com
Articolul anterior
Salarii majorate cu 20% pentru cadrele didactice din municipiul Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante