Igiena persoanelor imobilizate la pat: iată lucrurile necesare care vă ajută să faceți față situației

Din păcate, mulți dintre noi întâmpinăm în viață situații dificile, cum ar fi grija constantă pentru cineva drag imobilizat la pat din diverse motive. Fie că se află într-o unitate medicală sau la domiciliu, persoanele imobilizate temporar sau permanent la pat au nevoie de o îngrijire specială.

separator

Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine!

Îți recomandăm neapărat să incluzi în ritualul de îngrijire: Protectoare pentru pat – ca să protejezi patul în momentul schimbării scutecului.

Neprotejată și expusă la incontinență, pielea poate fi afectată de substanțele agresive. Tena spumă de curățare reface şi protejează pielea. Ajută la menţinerea pH-ului natural. Nu conţine alcool sau săpun, iar parfumul delicat lasă pielea proaspătă, curată și fără miros neplăcut.

Folosiți, de asemenea, crema TENA antiseptică, ideală pentru pielea iritată și sensibilă. Aceasta conține oxid de zinc, ulei de rapiță și vitamina E. Formulă cu extra protecție este ideală pentru calmarea și protejarea pielii de iritații.

Scutecele TENA Slip pentru adulți sunt folosite pentru capacitatea lor maximă de protecție. Nu este nevoie să desfaci scutecul TENA pentru a afla dacă trebuie să-l schimbi. Indicatorul de umezeală din exteriorul produsului își schimbă culoarea din galben în albastru când este timpul să fie schimbat.

Lichidul este absorbit și rămâne blocat în nucleul produsului, fiind ţinut la distanţă de piele, pentru o senzaţie de confort sporit şi demnitate.

Toate materialele folosite în acest produs sunt testate dermatologic pentru a proteja sănătatea pielii.

Găsiți produsele Tena în toate farmaciile din rețeaua Orient și Farmacia Familia.

S-a lansat „6ASE”, un serial cu vedete care abordează problemele tinerilor
Articolul anterior
Medalii de aur și bronz pentru elevii moldoveni, la Olimpiada Balcanică de Matematică
Articolul următor
Alte articole interesante