Împreună putem salva viața unui medic! Doctorița Diana Manea luptă cu o suferință gravă

Mamă iubitoare a doi feciori, soție, un specialist cu o reputată carieră în medicină, cunoscutul medic din Chișinău, Diana Manea luptă cu o boală crâncenă. Doctorița mereu zâmbitoare, binevoitoare, înțelegătoare și plină de dragoste pentru cei din jur, așa cum o descriu colegii și prietenii, care a salvat viețile multor oameni în cei 27 de ani de activitate, are acum nevoie de ajutorul nostru!

separator

Doctorița Diana Manea luptă cu cancerul. În ianuarie 2018, a aflat că are cancer ovarian de gradul 4. La aflarea veștii, cei apropiați s-a mobilizat pentru a face posibilă intervenția chirurgicală care a avut loc la o clinică din Turcia, apoi au urmat 6 tratamente de chimioterapie, care s-au sfârșit în luna iulie 2018. După tratament, doctorița Diana Manea a revenit la serviciu pentru a ajuta să trateze sute de pacienți. În urmă cu o lună, însă, a aflat ca rezultatele analizelor s-au înrăutățit. Pe 1 iulie, a suportat a doua intervenție în Turcia. Ar fi trebuit să revină în țară pe 10 iulie, potrivit apropiaților. Dar, de pe 1 iulie nu s-a mai intors… Operația a durat 10 ore și a cauzat complicații la plămâni, stomac și intestine, a stat 3 săptămâni în secția de reanimare, timp în care a mai suportat alte două operații.

Din această cauză, suma pentru tratament s-a triplat. Familia doctoriței este pusă la grele încercări financiare. Este nevoie de suma de 43.800 euro pentru achitarea cheltuielilor făcute. Fiecare zi e o mică luptă.

Pe 25 iulie, doctorița Diana Manea face 50 de ani. Să o ajutăm să revină acasă, să se bucure de viață alături de cei dragi și să-i ajute și pe alții!

Donează AICI din orice colț al lumii!

Pentru donații fizice puteți apela numerele de telefon +373 691 167 84 (Lucia, sora medicului) sau +373 601 888 00 (Vitalie, soțul Dianei).

O tânără din Moldova a fost aleasă ,,Designerul Anului”, în Dubai!
Articolul anterior
Incredibil. Rihanna a găsit o fetiță care îi seamănă leit!
Articolul următor
Alte articole interesante