În 3 ore! PCR-test pentru Covid-19 și alte virusuri respiratorii

Cererea de testare urgentă a infecției cu coronavirus nu scade. Laboratorul medical Alfa Diagnostica, unul dintre liderii în efectuarea testării în masă a cetățenilor pentru diagnosticarea COVID-19, a implementat un test PCR rapid și ultrasensibil, timp de 3 ore, detectând simultan ARN-ul a 4 virusuri respiratorii! Acestea sunt – SARS-CoV-2 (coronavirus), Flu A (virusul gripal A), Flu B (virusul gripal B), RSV (virusul sincitial respirator).

CARACTERISTICI IMPORTANTE ALE NOULUI TEST

  • ● Cea mai mare sensibilitate care permite detectarea virusurilor chiar și la concentrații foarte scăzute, în timp ce alte rezultate ale testului PCR nu detectează infecție. De exemplu, în ceea ce privește cel mai frecvent Coronavirus SARS-CoV-2, sensibilitatea testului este de –131 copii de ARN la 1 ml de probă!
  • ● Multiplexitate, adică capacitatea de a detecta simultan alte infecții semnificative din punct de vedere clinic – virusurile gripale A și B, precum și virusul sincițial respirator, care afectează adesea copiii mici. 
  • ● Lipsa „factorului uman” – pregătirea probelor, extragerea ARN-ului și amplificarea apar automat, în interiorul conturului analitic închis în cartușe de unică folosință pe platforma PCR „închisă” GeneXpert (Cepheid, SUA). Datorită acestui fapt, exclude 100% influența factorului uman și a rezultatelor fals pozitive în aceste etape. De asemenea, complet automat, are loc evidența și eliberarea rezultatelor.

Reactivii / cartușele sunt înregistrate pentru utilizare clinică (IVD) în Uniunea Europeană (CE), SUA (FDA) și Moldova (AMED).

OPȚIUNI DE TESTARE URGENTĂ

PREȚUL TESTELOR URGENTE

  • ● 2000 lei (se utilizează același cartuș de unică folosință).

UNDE PUTEȚI EFECTUA ACEST TEST

  • ● Filiala din sectorul Botanica, str.Decebal, 72/6

CONDIȚIILE DE TESTARE

  • Înregistrare online – pe pagina principală a site-ului sau înregistrare prealabilă la numărul de telefon 022 82 4444. Dacă aveți febră, tuse uscată, dificultăți de respirație, consultați medicul.

PENTRU CEI CE CĂLĂTORESC

  • ● Puteți obține rezultatul unui test PCR cu un QR-cod, care garantează veridicitatea testului, în una din limbile indicate: de stat, rusă sau engleză.
  • ● La scanarea codului QR, informațiile despre pacient și rezultatul analizei sale sunt afișate pe ecranul smartphone-ului, dar, mai important, este posibil să urmăriți linkul direct către cabinetul personal al pacientului de pe site-ul oficial alfalab.md, ceea ce dovedește autenticitatea rezultatului negativ al testului PCR pentru ARN SARS-CoV-2, necesar la trecerea frontierei.

PREGĂTIREA

  • ● Cu 4 ore înainte de testare, nu utilizați spray-uri nazale, abțineți-vă de la fumat, de la mâncare și nu efectuați igiena cavității bucale.

Pagina oficială www.alfalab.md

Sergey Lazarev a împărtășit poze noi cu fiul și fiica sa și i-a încântat pe fani
Articolul anterior
De la 1 ianuarie, în Moldova pot fi importate vehicule indiferent de anul fabricaţiei
Articolul următor
Alte articole interesante