În Moldova s-a deschis Centrul Internațional de Alergologie Moleculară!

Laboratorul medical Alfa Diagnostica lansează subdiviziunea specializată în domeniul alergologiei și imunologiei clinice – Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy.

separator

Specialiștii Centrului vor oferi asistență medicală de înaltă calificare adulților și copiilor care suferă de următoarele boli: astm bronșic, rinită alergică, dermatită atopică și de contact, alergii alimentare și medicamentoase, edem Quincke, imunodeficiențe.

Centrul dispune de posibilități unice pentru examinare clinică, instrumentală și de laborator a pacienților, precum și pentru tratamentul modern al acestora.

Fiecare specialist al Centrului are un nivel înalt de profesionalism, format în procesul îndelungat de practică clinică, formare continuă, participare sistematică la seminare, conferințe și congrese tematice naționale și internaționale, etc.

În cadrul Centrului activează un consiliu de experți naționali și internaționali din domeniul alergologiei, imunologiei și farmacologiei clinice, experiența profesională a cărora poate contribui la soluționarea problemelor clinice complexe.

Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy este partener oficial al Universității Medicale din Viena (Austria), unul din liderii mondiali în domeniul cercetării alergologiei moleculare.

Contacte

Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy

Republica Moldova, mun. Chișinău

str. București, 116

tel.: +373 22 901 100

www.alergie.md

Dieta echilibrată pentru o femeie însărcinată
Articolul anterior
Gările Auto anunță reluarea curselor regulate spre Odesa și Moscova
Articolul următor
Alte articole interesante