Incontinența urinară sau intestinală nu sunt o problemă. Oferă-le un ajutor de încredere celor dragi!

Care este primul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă o persoană dragă în vârstă își pierde controlul asupra vezicii urinare și/sau intestinelor? Încercați să nu intrați în panică. La început poate fi dificil și jenant pentru ambele părți. Dar stați liniștiți: incontinența este o situație des întâlnită și există modalități prin care puteți ajuta persoana să o gestioneze.

separator
Dacă ați fost alături de o persoană dragă care a îmbătrânit, probabil că ați observat modificările fizice prin care a trecut. Este posibil să nu mai fie la fel de în formă sau îngrijită ca înainte. Probabil că nu mai are vederea și auzul atât de bune. Este normal.

Și este posibil să aibă probleme similare și cu sistemul urinar. Cu vârsta, acesta este mai puțin eficient ca în tinerețe. Astfel că persoana pierde controlul, parțial sau în totalitate, asupra vezicii urinare și intestinelor. Este vorba despre o afecțiune comună, denumită incontinență.

Incontinența poate fi jenantă și frustrantă pentru persoana dragă. Mersul la toaletă, o activitate privată pe care în trecut o considerau de la sine înțeleasă, scapă dintr-o dată de sub control.

Puteți ajuta dând dovadă de înțelegere. Încercând să nu vă jenați și să nu îi judecați starea. Aflați mai multe despre incontinență și lucrurile practice pe care le puteți face pentru persoana dragă. Îngrijiți-o cu dragoste și acest lucru vă poate apropia.

Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine!

✔ TENA Pants este un scutec tip chiloți de unică folosință recomandat pentru o incontinența de la moderată pina la gravă.Purtați ca o lenjerie obisnuita , sunt foarte eficiente și usor de folosit .Sunt soluția ideală atît pentru femei cât și pentru barbați.Datorită faptului că ajuta la continuarea unui mod de viață social sunt recomandate persoanelor active.

✔ TENA Pants vă ajută să aveţi grijă mai bine de cei dragi, datorită designului inteligent şi inovator. Este realizat din materiale super absorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants este un produs mai subţire care asigură o protecţie la fel de mare, dar cu un confort sporit pentru persoana dragă. Uşor de pus şi de scos, vă lasă suficient timp liber în care să vă bucuraţi de momentele preţioase petrecute împreună.

TENA Pants se potriveşte delicat pe conturul corpului

Chilotul urmăreşte delicat mişcarile corpului, asigurând o fixare permanentă pentru protecţie sporită. TENA Pants se fixează foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort şi siguranţă.

✔ Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac.
Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac, oferind o senzaţie de prospeţime şi încredere.

✔ Indicatorul de umezeală vă avertizează când trebuie schimbat chilotul de unică folosinţă. Nu este nevoie să desfaceţi chilotul TENA Pants pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă iniţial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea.Siguranţă împotriva scurgerilor nedorite pentru protecţie sporită.

TENA Pants este prevăzut cu bariere performante împotriva scurgerilor nedorite, care asigură protecţie sporită, indiferent dacă persoana dragă stă în picioare, în şezut sau întinsă.

Găsiți toată gama de produse igienice TENA în rețeaua “Farmacia Familiei”si “Orient”

Doar în luna Martie ai 15 % reducere la TENA Pants Scutece – chiloti (marimi S,M,L, XL)

Foto. Femeia care a fugit din spital a fost găsită. Cum sunt echipați medicii de la ambulanță
Articolul anterior
Încă două cazuri de coronavirus, declarate în Moldova. Bilanțul se ridică la 6 pacienți depistați
Articolul următor
Alte articole interesante