Incredibil! Transplant de şase organe

Incredibil! Transplant de şase organeDawn Carter este unul din cei trei supravieţuitori a unui transplant simultan de şase organe, realizat în Marea Britanie, scrie Catholic Culture. Acum are un nou ficat, rinichi, pancreas, stomac, intestin subţire şi colon.

separator

„Nu trece o zi fără să mă gândesc la cadoul acestei persoane pentru mine. Îmi dau seama că este mai mult din ea în mine” spune Carter despre donatorul ei, o femeie de 20 de ani.Incredibil! Transplant de şase organe

Carter suferea de o boală gravă a ficatului şi doctorii îi mai dăduseră doar şase luni de trăit. Diagnosticată cu boala Cohn la doar 19 ani, a trebuit să renunţe la o parte din colon zece ani mai târziu. Problemele au continuat şi Carter a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, care au lăsat-o cu doar 5% din intestine. Mâncarea lichidă care îi era administrată intravenos i-a distrus ficatul până la momentul în care numai un transplant de organe multiple i-ar fi salvat viaţa.

Carter a petrecut 5 luni în spital, dintre care 2 au fost la terapie intensivă. A avut nevoie de încă 12 operaţii pentru a ameliora complicaţiile transplantului şi urmează zilnic un tratament cu 18 pastile.

Sursa:

Și-a tatuat greutatea ideală pentru a slăbi
Articolul anterior
Vezi ce vedetă a schimbat 8 rochii într-o seară!
Articolul următor
Alte articole interesante