Kylie Minogue, despre lupta ei cu cancerul: „Am fost diagnosticată greșit”

În 2005, cu 14 ani în urmă, Kylie Minogue trecea printr-o dramă cumplită, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancer la sân. Astfel, la doar 36 de ani, artista a fost obligată să se retragă din activitate, ratând atunci șansa de a urca pe scena Festivalului Glastonbury din Marea Britanie.

separator
Anul acesta, însă, la sfârșitul lunii iunie, Kylie Minogue a concertat cu succes pe scena aceluiași Festival. Timp de 75 de minute, artista nu a încetat să le zâmbească fanilor ei.La sfârșitul reprezentației, artista a susținut un discurs. Printre lacrimi, a vorbit despre lupta ei cu cancerul la sân.

„La acea vreme, cineva mi-a spus să fiu puțin mai egoistă, adică să îi las pe alții să aibă grijă de mine. Și exact asta am facut”, a povestit artista. Inițial, ea fiind asigurată că este 100% sănătoasă. Cu toate acestea, trei ani mai târziu, Kylie a dezvăluit că nu fusese corect diagnosticată.

„Ascultați-mă cu atenție. Asta este oportunitatea mea să spun ceva ce nu am spus până acum. Inițial, am fost diagnosticată greșit.

Mesajul meu pentru voi toți este să consultați mai mulți medici. Doar pentru că poartă un halat alb și țin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au și dreptate”, a mărturisit vedeta într-un interviu TV.„Dacă aveți îndoieli, mergeți din nou la control. Am un respect enorm pentru profesia de medic și pentru toți cei care m-au ajutat să îmi revin. Sunt pe mâini bune acum.

Cu toate acestea, diagnosticul meu inițial a fost că eram bine și că nu aveam de ce să-mi fac griji.

Câteva săptămâni mai târziu îmi era clar că nu eram ok. Diagnosticarea timpurie și tratamentul prompt sunt șansa femeilor diagnosticate cu cancer la sân.”

Artista și-a finalizat tratamentul în Franța. Potrivit Express, în 2008, Christine Albanel, ministrul culturii de atunci, mărturisea: „Doctorii au mers atât de departe încât să spună că există un efect Kylie asupra femeilor, încurajate acum să meargă periodic la control.”

Sursa

Adio ghipsul tradițional. Viitorul medicinei este ghipsul 3D care este ușor, permite pielii să respire și grăbește vindecarea
Articolul anterior
ANPC: Aproape 50% din laptele din comerț este falsificat cu apă, făină, ulei și untură de porc
Articolul următor
Alte articole interesante