Medicii oncologi oferă consultații gratuite pentru femei. Află detalii!

Luna octombrie este luna dedicată luptei împotriva cancerului la sân! În acest context, autoritățile în sănătate, împreună cu medicii oncologi și societatea civilă, organizează o serie de evenimente, mese rotunde și activități de informare menite să reducă incidența cancerului de sân în rândul femeilor.

separator
Astfel, în fiecare zi de joi, pe parcursul lunii octombrie 2018, se vor organiza Școli cu pacienții. Tematicile includ informații, discuții interactive și instruiri pentru auto-control oferite de medicul mamolog-oncolog. Doritorii sunt așteptați, gratis, în cabinetul 111, la Centrului Consultativ- Diagnostic al IMSP Institutul Oncologic, începînd cu ora 15.00, în fiecare zi de joi a lunii octombrie (adresa: str. Testemițanu 30, intrarea de pe str. Grenoble).

În plus, femeile pot beneficia de consultații gratuite la glanda mamară:

În a 2-a săptămînă a Lunii de Conștientizare a Cancerului mamar, în perioada 8-12 octombrie 2018, medicii oncologi vor realiza consultații gratuite în:

mun.Bălți – Dr. Vadim Roșculeț;
mun. Cahul – Dr. Diana Tcaciuc;
mun. Comrat UTA Gagauzia – Dr. Loreta Taran.

În a 3-a săptămînă a Lunii de Conștientizare a Cancerului mama, în perioada 15-19 octombrie 2018, medicii oncologi vor realiza consultații gratuite în 5 sectoare a municipiului Chișinău:

Asociația Medico Teritorială Botanica
– Dr Elena Gorincoi;
Asociația Medico Teritorială Buiucani
– Dr Alexandru Cotruța;
Asociația Medico Teritorială Centru
Dr. Vitalie Machidon;
Asociația Medico Teritorială Ciocana
– Dr. Anatolie Cucieru;
Asociația Medico Teritorială Rîșcani
– Dr. Elena Cudina;

Consultațile se vor realiza pe parcursul zilelor luni-joi, în intervalul orar 09-14.00.

Viorel Mardare își sărbătorește ziua de naștere la Chișinău!
Articolul anterior
Subiecte de ultimă oră abordate în cadrul celui de-al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie cu participare internațională
Articolul următor
Alte articole interesante