Merită să bagi o bucată de ceapă în șosetă! Face minuni pentru sănătate!

Ceapa este leguma care reechilibrează sistemul endocrin și menține la un nivel optim metabolismul. Are actiune antiseptică și antitusivă, contribuind la eliminarea secrețiilor aparatului respirator. Consumul de ceapă previne accidentele vasculare și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul capilarelor, mai ales a celor situate în iniăa și creier. Probabil ai auzit de la cei mai în vârstă că atunci când esti răcit sau ai anumite afecțiuni este bine să-ți pui ceapă tăiată în șoseste și să dormi așa.

separator

ceapa2

Deși poate îți vine greu să crezi, acest lucru este perfect adevărat. Reflectoterapeuții susțin că în tălpile picioarelor avem peste 7000 de terminații nervoase care comunică foarte bine cu o serie de organe din corpul nostru, iar prin acest tratament ele sunt purificate.

talpa

Așadar, taie o ceapă în bucăți și bagă bucățile de ceapă în ciorapi. Culcă-te așa și profită de aceste beneficii peste noapte.

1. Sângele tău va fi purificat prin absorbția acidului fosforic din ceapa și împrăștierea lui în organism.

2. Bacteriile și germenii vor fi uciși

3. Picioarele tale nu vor mai mirosi urât pentru că ceapa ajută la extragerea toxinelor și a chimicalelor din organism și purifică aerul în jur.

ceapa

Alte beneficii ale cepei

Sucul de ceapă coaptă la cuptor, îndulcit cu miere, este eficace în bolile aparatului respirator și în cele ale vezicii urinare.

Cataplasmele cu ceapă tocată și stropită cu spirt sunt foarte eficace în entorse și lovituri (se dezumflă și dispare durerea).
Vinul de ceapă: se obține din 300 g ceapă tăiată care se măcerează cu 0,5 litri vin alb și se îndulcește cu 100 g miere. Se administrează câte două linguri pe zi, ca diuretic și antihelmintic.

Atenție!

Consumul de ceapă poate produce uneori amețeli și dureri de cap și nu e indicat în cazurile de ulcer și gastrită hiperacidă.

Sursa: wuzzup.ru

La evenimentul “La la la lalele”, invitații au aflat tendințele în materie de nunți pentru anul 2017!
Articolul anterior
Anunț! Lista localităților care vor rămâne mâine fără lumină
Articolul următor
Alte articole interesante