Momentul emoționant în care o mamă care suferă de demență își recunoaște fiul

Bărbatul se plimba cu mama sa când s-a văzut nevoit să explice că este fiul ei și nu un ”îngrijitor minunat”. Femeia care i-a dat viață suferă de demență și are probleme în a îi recunoaște pe cei dragi, inclusiv pe fiul său.

”Ești un îngrijitor minunat”, îi spune Ingrid la începutul filmării, moment în care Sebastian zice: ”Și dacă ți-aș spune că sunt fiul tău?”.

Mama tânărului pare confuză, dar ochii îi sclipesc și pe buze îi apare replica: ”Semeni cu Sebastian”.

”Nu, sunt Sebastian”, insistă fiul său. În acel moment, femeia se uită la el, râde și îi strânge și mai aproape brațul, semn că și-a recunoscut copilul.

”Sunt mama ta, ești fiul meu. Dumnezeule, nu e amuzant. Tu ești Sebastian, numele fiului meu e Sebastian”, îi spune ea puțin derutată, după care continuă: ”Nu te-am mai văzut de mult, fiule”.

După acest moment, Ingrid își arată dragostea pentru fiul său cântând. Ea fredonează o versiune improvizată a melodiei We’ll Meet Again, piesă care îi aparține lui Dame Vera Lynn.

Bineînțeles, fiul său se alătură și, în timp ce pășesc, se aude: „Ingrid vrea să se întâlnească cu Sebastian într-o zi însorită, într-o zi însorită, pentru că Ingrid îl iubește foarte mult pe Sebastian.”. Sebastian pare foarte distrat de veselia și entuziasmul arătat de mama sa, iar imaginile au înduioșat internauții.

Pacienți decedați din cauza Covid, jefuiți în spital
Articolul anterior
Un nou tratament pentru Covid-19. Se inhalează și ajunge direct în plămâni, reducând semnificativ riscul de a dezvolta forme severe de boală
Articolul următor
Alte articole interesante