Numărul de cazuri de coronavirus în China se apropie de cifra de 2.000, raportează autoritățile chineze

Până în acest moment, în China, deja 1.975 oamenii s-au infectat cu noul tip de coronavirus. Acest lucru a fost raportat de TASS cu referire la Comitetul de Stat pentru Sănătate al Republicii Populare Chineze.

separator
După cum a devenit cunoscut, numărul victimelor acestei infecții a crescut la 56. Departamentul a mai spus că 324 de infectați au o evoluție gravă.

Numărul morților se ridică la 56 de ani, cu primul deces la Shanghai, în cazul unui bărbat de 88 de ani, transmite nytimes.com.

China a anunțat încă 15 morți duminică dimineața, unul în Shanghai, 13 decese au fost de asemenea anunțate în provincia Hubei, unde a început focarul și unul a fost anunțat în provincia Henan.

În toată țara, 688 de cazuri noi au fost diagnosticate sâmbătă, a declarat guvernul duminică, aducând numărul total de cazuri confirmate la 1.975.

Pe 31 decembrie 2019, autoritățile chineze au raportat un focar de pneumonie necunoscută în orașul chinez Wuhan. În ianuarie, informațiile au arătat că agentul cauzal al bolii este un nou tip de coronavirus.

Ai studii medicale și îți dorești să te specializezi în domeniul nutriției? Iată cum o poți face!
Articolul anterior
Dr. Horea Mihai Bădău: ,,De ce nu ar trebui să ne speriem de virusul ucigaș”
Articolul următor
Alte articole interesante