O actriță se confruntă cu căderea accentuată a părului după infecția cu Covid-19

Alyssa Milano a dezvăluit că a pierdut o cantitate importantă de păr ca urmare a infectării cu noul coronavirus după ce a resimțit simptome acute în aprilie.

separator

Actrița, în vârstă de 47 de ani, a postat pe Twitter un videoclip în care arată cât păr a pierdut după un duș. Ea a început videoclipul spunând: „Hei toată lumea, am vrut doar să vă arăt cantitatea de păr pe care o pierd ca urmare a COVID”.

Oamenii care au prezentat simptome pe termen lung în urma infectării cu COVID-19 spun că pierderea părului este un efect secundar al virusului.

„Aceasta este peria mea preferată pentru descurcat părul. După cum puteți vedea, nu exista niciun fir de păr înainte acolo”, a mai spus Alyssa.

Ea a încheiat videoclipul ridicând întreaga grămadă de păr lung și spunând: „O periere, aceasta este cantitatea de păr căzută de la COVID-19. Purtați blestemata aia de mască!”

Actrița a postat videoclipul șocant pentru următorii săi care sunt 3,7 milioane, scriind: „Vă arăta ce face # Covid19 părului tău. Vă rog să luați acest lucru în serios. #WearADamnMask #LongHauler. ”

Mai multe clinici și studii au raportat o legătură între COVID-19 și pierderea părului cu supraviețuitorii bolii care au raportat căderea părului.

Experții spun că majoritatea pacienților cu COVID-19 suferă de efluvium telogen (TE), o afecțiune temporară care implică pierderea părului, cauzată de stresul fizic sau emoțional, febră mare, boală sau pierderea în greutate de peste 20 de kilograme, potrivit WebMD.

sursa

Petiție pentru eliminarea carantinei la intrarea în Republica Moldova
Articolul anterior
Vladimir Putin: Primul vaccin din lume împotriva noului Coronavirus a fost înregistrat în Rusia, în această dimineaţă
Articolul următor
Alte articole interesante